Çözüldü AC Odyssey Türkçe yama 1.5.6

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

71Fatih

Hectopat
Yer
Türkiye
AC Odyssey Türkçe yama 1.5.6 sürümü var mı? Ya da bu sürüme Türkçe yama yapabilen var mı? Ben iki defa eski yamayı denedim ama olmadı. Dil dosyasını yeniden indirmek zorunda kaldım.

Çözüm
Animus 1.5.6 sürümüne uygun hale getirmiş denedim çalışıyor ancak gelen güncelleme ile ilgili çeviri yapılmış mı haberim yok. Çeviri yapılmadıysa demek ki uğraşmamışlar.
Tekrar indirmeden önce ısrarla deneyin bence. İlk başta bende de olmadı. Dosyalar bulunamıyor tarzı bir hata verip sonra yama başarıyla kuruldu diyordu. RAR dosyasından çıkartıp kurdum denedim RAR'dan çıkarmadan direkt RAR dosyasını atıp RAR'ın içerisinden kurdum denedim. 2-3 defa denedim yani sonra oyuna girdiğimde yama olmuştu.

Teşekkür ederim önce Windows Defender'ı kapattım. Eski yamayı kaldırdım. Sonra dosyaları doğrula yaptım ZIP'li halde attım dışarı çıkardım çalıştı.

AC Odyssey Türkçe yama 1.5.6 sürümü var mı? Ya da bu sürüme Türkçe yama yapabilen var mı? Ben iki defa eski yamayı denedim ama olmadı. Dil dosyasını yeniden indirmek zorunda kaldım.

Merhaba, 1.5.6 yamasını yapmışsınız. Nasıl yaptığınızı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Çok uğraştık ama olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı