İnceleme AC Odyssey

İlk defa bir oyun beni kandırdı ve bu yüzden tüm oyunlardan soğudum uzun zamandır. Bu oyun o kadar iğrenç bir şeyki anlatamam.

İlk defa bir oyun beni kandırdı ve bu yüzden tüm oyunlardan soğudum uzun zamandır. Bu oyun o kadar iğrenç bir şeyki anlatamam.
O kadar kötü olduğunu hiç düşünmüyorum, AC oyunları içinde bile en kötüsü değil.

Bir kere oyunun sonunda başında hiçbir şey değişmiyor. Level scaling de cabası.
Nasıl değişmiyor? Abilities sayfasına girmeden oynadınız galiba?

Bir kere oyunun başından sonuna içbir şey değişmiyor. Level scaling de cabası.
Güçlenme mekaniğinden bahsediyorsanız ben oyunun ortalarında bile herkese tek atıyordum. Bir tane gizlilik build'i vardı galiba onu mu seçtiniz?

Level scaling kısmen kapatılabiliyor. düşmanlar 4 seviye altınıza iniyor.
Assassin ve hunter buildler çok güçlü, warrior sönük kalıyor.

Nasıl değişmiyor? Abilities sayfasına girmeden oynadınız galiba?

Hocam oyunda oluşan her bir abilities de oynanışı zevkli yapmıyor. AC oyunların eskiden bu yana yaptığı güzel bir şey varsa o da kılıç vuruş hissi fena değildi ama hiç geliştirmemişler öyle sadece skill eklemişler. Birde görev, NPC ve moblar falan neredeyse hepsi dinamik oluşuyor ve level scalling kuralına bağlı kalıyor.

Güçlenme mekaniğinden bahsediyorsanız ben oyunun ortalarında bile herkese tek atıyordum. Bir tane gizlilik build'i vardı galiba onu mu seçtiniz?
Vallahi bende oyununu büyüsü ilk 30 saat sonra bozuldu. Baktım her şey aynı gidiyor, zevkli bir şey yok, sinamatik ve hikaye zaten kötü. Bıraktım.

Zaten kolaydı ve tek atmakla, güçlenmekle ilgisi yok. Bu oyun gerçekten beni diğer oyunlara karşı soğuttu.

30-40 saat arası oyun bitiyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…