AC Origins vs AC Odyssey

Hangi oyunu daha çok sevdiniz?
Şöyle yazayım, Odyssey'de RPG ögeleri daha fazla. Kendi yolunu belirliyorsun ve 70 saatten daha fazla bir oynanış süresi var (ben 120 saati geçmiştim, en az 70 diyelim). O yüzden Odyssey'e bir tık daha fazla bağlandım diyebilirim.

Şöyle yazayım, Odyssey'de RPG ögeleri daha fazla. Kendi yolunu belirliyorsun ve 70 saatten daha fazla bir oynanış süresi var (ben 120 saati geçmiştim, en az 70 diyelim). O yüzden Odyssey'e bir tık daha fazla bağlandım diyebilirim.
70 saate DLC'ler dahil mi? Dahil değilse 120 saatlik sürede tüm DLC'leri oynadınız mı?

Seriyi takip ediyorsanız Origins'ten devam edebilirsiniz. Hikayesi fena değil, çeşitlilik var, grafikler güzel. Ama Ubisoft standardı olarak bir noktadan sonra kendini tekrar ettiği gerçeğini de değiştirmiyor. Yine de keyifli vakit geçirtir.

Net Odyssey derim ben. Origins işkence gibi gelmişti. Leş gibi, birbirinin aynısı yan görevleri yapmaya zorluyor adamı. Yoksa seviyen ana görev için düşük kalıyor, elindeki bıçak şaka bıçağına dönüşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı