- Makaleler
- 5
70-90 saatte hikaye biter, DLC'ler daha çok sana bağlı ama en az 50 saat gömersin.70 saate DLC'ler dahil mi? Dahil değilse 120 saatlik sürede tüm DLC'leri oynadınız mı?
70-90 saatte hikaye biter, DLC'ler daha çok sana bağlı ama en az 50 saat gömersin.70 saate DLC'ler dahil mi? Dahil değilse 120 saatlik sürede tüm DLC'leri oynadınız mı?
DLC'leri almazsam çok bir şey kaybeder miyim?70-90 saatte hikaye biter, DLC'ler daha çok sana bağlı ama en az 50 saat gömersin.
Şöyle, Legacy of the First Blade sayesinde Odyssey'in, Origins'ten önce geçtiğini anlıyorsun. The Fate of Atlantis ise bambaşka bir dünyaya açılıyor ama daha bitirmedim o yüzden nereye bağlanıyor vs. bir şey diyemem. Ben (imkanım varsa), 'Gold Edition' alırdım. Ultimate gerçekten gereksiz. Verdikleri görünüş ve eşyalar oyunun gerçek parayla sattıklarının yanından bile geçemez. Keşke almasaydım dedim. Hem UPlay'den kulüp ödülü olarak daha güzellerini toplayabilirsin.DLC'leri almazsam çok bir şey kaybeder miyim?
Origins oynamadan oynarsam sıkıntı olur mu? Bilmem gereken şeyler var mı?Şöyle, Legacy of the First Blade sayesinde Odyssey'in, Origins'ten önce geçtiğini anlıyorsun. The Fate of Atlantis ise bambaşka bir dünyaya açılıyor ama daha bitirmedim o yüzden nereye bağlanıyor vs. bir şey diyemem. Ben (imkanım varsa), 'Gold Edition' alırdım. Ultimate gerçekten gereksiz. Verdikleri görünüş ve eşyalar oyunun gerçek parayla sattıklarının yanından bile geçemez. Keşke almasaydım dedim. Hem UPlay'den kulüp ödülü olarak daha güzellerini toplayabilirsin.
Hiçbir şey yok. Özet olarak, daha öncesinde geçiyor, ama dediğim gibi DLC sayesinde bunu anlıyoruz yoksa ana hikayede böyle bir gönderme yok.Origins oynamadan oynarsam sıkıntı olur mu? Bilmem gereken şeyler var mı?
Origins ne kadar sürüyor DLC'ler dahil bir şekilde?Hiçbir şey yok. Özet olarak, daha öncesinde geçiyor, ama dediğim gibi DLC sayesinde bunu anlıyoruz yoksa ana hikayede böyle bir gönderme yok.
Sana tavsiyem, 'eğer ayarlayabilirsen', Legacy of the First Blade'in bitimiyle Origins'e başla. Sevdiğin bir dizide iki sezonu art arda izliyormuş gibi hissedersin.
Origins'i 86 saat oynadım ama Curse of the Pharaohs DLC'si hariç.Origins ne kadar sürüyor DLC'ler dahil bir şekilde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.