AC Shadows için Ubisoft+ almaya değer mi?

Oyunun normal fiyatını asla vermem o kadar değmeyeceğini biliyorum. Ama Ubisoft+ aylık 300TL ve oyun çıktığı gibi Ubisoft+'a eklenecek diye biliyorum. Sizce değer mi 300TL'ye? 1 ayda oynar süpürürüm oyunu her türlü.
Bence değer verilir ben de aynısını düşünüyorum alıcam sanırım.

Oyunun normal fiyatını asla vermem o kadar değmeyeceğini biliyorum. Ama Ubisoft+ aylık 300TL ve oyun çıktığı gibi Ubisoft+'a eklenecek diye biliyorum. Sizce değer mi 300TL'ye? 1 ayda oynar süpürürüm oyunu her türlü.
Boş vaktiniz varsa kesinlikle değer diye düşünüyorum.

Verilebilir hocam fakat isim vermiyim bazı sitelerden ucuza hesap satın alabiliyorsun. Oradan aldım indirdim ben. Bekliyorum çıkışını. En azından süre sınırı yok.

Verilebilir hocam fakat isim vermiyim ama bazı sitelerden ucuza hesap satın alabiliyorsun. Oradan aldım indirdim ben. Bekliyorum çıkışını. En azından süre sınırı yok.
Hocam hangi site olduğunu öğrenme ihtimalimiz var mı acaba :D Çok makul olur sizin yaptığınız şekilde yapsam, AC Mirage'ı bende o şekilde SaglamLisans'tan almıştım ama Shadows için bulamamıştım. Site varsa memnun olurum.

Ubisoft+ ile başka oyunlara da bakabilirsin.

Hocam hangi site olduğunu öğrenme ihtimalimiz var mı acaba :D Çok makul olur sizin yaptığınız şekilde yapsam, AC Mirage'ı bende o şekilde SaglamLisans'tan almıştım ama Shadows için bulamamıştım. Site varsa memnun olurum.
Hocam yazardım da şimdi banlanmak istemiyorum yasak olabilir belki yazmam. Başka nasıl iletebilrim size siteyi bilmiyorum.

giphy.gif

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı