Oyunun normal fiyatını asla vermem o kadar değmeyeceğini biliyorum. Ama Ubisoft+ aylık 300TL ve oyun çıktığı gibi Ubisoft+'a eklenecek diye biliyorum. Sizce değer mi 300TL'ye? 1 ayda oynar süpürürüm oyunu her türlü.
Bence değer verilir ben de aynısını düşünüyorum alıcam sanırım.Oyunun normal fiyatını asla vermem o kadar değmeyeceğini biliyorum. Ama Ubisoft+ aylık 300TL ve oyun çıktığı gibi Ubisoft+'a eklenecek diye biliyorum. Sizce değer mi 300TL'ye? 1 ayda oynar süpürürüm oyunu her türlü.
Boş vaktiniz varsa kesinlikle değer diye düşünüyorum.Oyunun normal fiyatını asla vermem o kadar değmeyeceğini biliyorum. Ama Ubisoft+ aylık 300TL ve oyun çıktığı gibi Ubisoft+'a eklenecek diye biliyorum. Sizce değer mi 300TL'ye? 1 ayda oynar süpürürüm oyunu her türlü.
Hocam hangi site olduğunu öğrenme ihtimalimiz var mı acabaVerilebilir hocam fakat isim vermiyim ama bazı sitelerden ucuza hesap satın alabiliyorsun. Oradan aldım indirdim ben. Bekliyorum çıkışını. En azından süre sınırı yok.
Yok hocam diğer tüm istediğim oyunları önceden oynayıp bitirdim zaten Ubisoft tarafında. Kütüphanede olup da oynamadığım tek Ubisoft oyunları Ghost Recon serisi falan, kısaca sırf AC Shadows için lazım.Ubisoft+ ile başka oyunlara da bakabilirsin.
Hocam yazardım da şimdi banlanmak istemiyorum yasak olabilir belki yazmam. Başka nasıl iletebilrim size siteyi bilmiyorum.Hocam hangi site olduğunu öğrenme ihtimalimiz var mı acabaÇok makul olur sizin yaptığınız şekilde yapsam, AC Mirage'ı bende o şekilde SaglamLisans'tan almıştım ama Shadows için bulamamıştım. Site varsa memnun olurum.
Kullanıyorsanız DC verebilirim hocam. Veya Steam'den falan ekleyin oradan da yazabilirsiniz.Hocam yazardım da şimdi banlanmak istemiyorum yasak olabilir belki yazmam. Başka nasıl iletebilrim size siteyi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.