AC Shadows için Ubisoft+ almaya değer mi?

Kullanıyorsanız DC verebilirim hocam. Veya Steam'den falan ekleyin oradan da yazabilirsiniz.

Hocam kontrol ettim kuralları. Korsan oyunlarla ilgili link ve paylaşımlar yasakmış ama bizimki korsan değil o yüzden problem olacağını sanmıyorum. Riski alıyorum 😁

GameSatış veya İtemsatış sitelerinden "orijinal ve yasal hesap satışları" yapılıyor. Ben oradan aldım bakabilirsiniz. Reklam değildir sadece tavsiye. Lütfen banlamayın teşekkür.

Hocam kontrol ettim kuralları. Korsan oyunlarla ilgili link ve paylaşımlar yasakmış ama bizimki korsan değil o yüzden problem olacağını sanmıyorum. Riski alıyorum 😁

GameSatış veya İtemsatış sitelerinden "orijinal ve yasal hesap satışları" yapılıyor. Ben oradan aldım bakabilirsiniz. Reklam değildir sadece tavsiye. Lütfen banlamayın teşekkür.
Çok teşekkür ettim hocam, aldım GameSatış'tan çok yüksek sipariş sayılı bir satıcıdan. Anında geldi hesap indirmeye başlarım şimdi. Tekrardan teşekkürler, bu dönemde anca böyle alınıyor oyunlar 🫡 🫡

Düz ubisoft hesabı olarak verildi ama bazen Steam veya epic hesabı da verilebiliyor. Satıcıya göre değişiyor.
Bana Epic Games hesabı olarak verildi, offline oynadıktan sonra farkı yok zaten hangisi verildiğine dair.

Düz ubisoft hesabı olarak verildi ama bazen Steam veya epic hesabı da verilebiliyor. Satıcıya göre değişiyor.
Hocam bu arada siz hangi satıcıdan almıştınız oyunu acaba ? Beni bugün yoğunluktan hesaptan attı bazen ara sıra da aynı sorun sizde de var mı merak ettim ?

Son düzenleme:
Bana Epic Games hesabı olarak verildi, offline oynadıktan sonra farkı yok zaten hangisi verildiğine dair.

Hocam bu arada siz hangi satıcıdan almıştınız oyunu acaba ? Beni bugün yoğunluktan hesaptan attı bazen ara sıra da aynı sorun sizde de var mı merak ettim ?
Hocam saticiyi hatirlamiyorum ancak eger atma varsa ubisoft giris ekranindayken offline olarak gir secenegini secin. Eger o secenek cikmiyorsa internet baglantisini kesin offline oluyor otomatik. Beni de 95 GB oyunu indirene kadar kac kere atti hesaptan hatirlamiyorum ama indirdikten sonra full ofline devam ettim sikinti olmuyor.

Oyun güzel mi? Deneyimleme fırsatınız oldu mu? Yoksa indirim beklenip alınır mı?
Vallaha da acayip sıkılmıştım aynı tür deneyim sunuyor diye almaya korkuyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı