AC: Valhalla'nın boyutu nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Epic Games'ten AC: Valhalla aldım. Önce Epic üzerinden 50 GB indirdi, daha sonra Ubisoft uygulamasından 150 GB daha indirdi. İndirme tamamlandı fakat dosya özelliklerine baktığımda toplam 150 GB gözüküyor. 50 GB indirme nereye gitti? Epic'ten oyun dosyalarını doğrula diyorum fakat doğrulama ekranı da açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ubisoft oyunları Epic'te garip çalışıyor. Oyunu Epic'te indirsen bile hem Epic oyunun güncellemelerini (Valhalla 2020'de 50GB iken 2022'de 150GB) indirmiyor hem de Ubisoft Connect oyunun dosyalarını yok sanıp 100 GB güncelleme indirmek yerine 50 GB oyunu baştan yüklüyor ve aynı zamanda 100 GB'lık güncellemeyi yüklüyor.

Ubisoft oyunları Epic'te garip çalışıyor. Oyunu Epic'te indirsen bile hem Epic oyunun güncellemelerini (Valhalla 2020'de 50GB iken 2022'de 150GB) indirmiyor hem de Ubisoft Connect oyunun dosyalarını yok sanıp 100 GB güncelleme indirmek yerine 50 GB oyunu baştan yüklüyor ve aynı zamanda 100 GB'lık güncellemeyi yüklüyor.

O yüzden Steam tercih etmeliyiz ama Steam de pahalı olduğu için direkt kaynağından yani Ubisoft Store'dan almayız bu tür indirimlerde.

Arkadaşım R6 yüklerken 30 gb yükledi. Sonra güncelleme falan dedi 60 gb daha yükledi. Zaten bilgisayarında fazla yer de yoktu oyundan soğudu galiba. Geçen çok sıkıcı demişti max valorantcı.

O yüzden Steam tercih etmeliyiz ama Steam de pahalı olduğu için direkt kaynağından yani Ubisoft Store'dan almayız bu tür indirimlerde.
Aynen öyle. Steam'de oyunun güncellemeleri dahil her şeyi indiriyor ve oyunu Steam'de indirmeye başladığın anda Ubisoft uygulamasında indirilen oyunlar sekmesinde oyun gözüküyor. Fakat dediğiniz gibi oyun Steam'de pahalı olduğu için direkt Ubisoft Store'dan almak daha mantıklı.

Bütün DLC'ler, Season Pass, Down a Ragnarök ile beraber totalde 147GB.
Edit: Ubisoft app üzerinden indirdim.

1672510465683.png

Arkadaşım R6 yüklerken 30 gb yükledi. Sonra güncelleme falan dedi 60 gb daha yükledi. Zaten bilgisayarında fazla yer de yoktu oyundan soğudu galiba. Geçen çok sıkıcı demişti max valorantcı.
R6 bana ağır gelen bir oyun. Online zaten tercihim değil bir de taktiksel olunca beni iyice yormustu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı