Accell Bisiklet, Karbon Kadroyu Garanti Dışı Bıraktı

Pazartesi Genel Müdüre konunun ayrıntılarını aktaracak, Dijital Marketing yetkilisi.
Sonuç kısmında bana düzgün bir kadro verilmesini temenni ediyorum aksi taktirde 2.000TL kadar sadece kadro için harcamak zorunda kalacağım.

İşime yarar bir sonuç olmazsa konu açmaya, herkese duyurmaya yine devam edeceğim :)
İlk sahibi olsam veya satış sözleşmesi ile satın almış olsam şimdiye çoktan hakkımı almıştım hukuki yollardan. Lapierre markası dava açarsa ancak onlar hak iddia edebilir bu pozisyonda.

İşime yarar bir çözüm sağlanırsa açtığım konulardaki konu başlıklarından firma ismini kaldırtmayı planlıyorum.

Murat Hocam ne dersin verirler mi bana yeni bir kadro :D
Yazı güncellemeni daha yeni gördüm kusura bakma.
Genel Müdür seviyesinde inceliyoruz falan dediler ancak anlamadım. Konuya geç müdahil oldular zaten, öyle ki kadro tamire gitti - tekrar çatladı ve satıcı arkadaş para iadesi bile yaptı o süreçte.
Eğer garanti süresi bitmediyse bir ihtimal yenisiyle değiştirirler de kullanıcı hatası diye geçiştirmeye kalkarlarsa işin uzun.
Daha yeni konuya müdahil oluyor Accell Bisiklet. Bir faydaları dokunmayacak olsa iletişime geçmezlerdi diye düşünüyorum?
Büyük şirketler bu tür kullanıcı mesajlarına zaten hızlı yanıt vermezler yada veremezler :) Bu yüzden cevapları olumlu olacak diye bir şey yok söylediklerine bakarak. Şansını dene bakalım kanunlara ve hatayı san yüklemezlerse sorununu çözerler.

Zaten hatanin bende olmadigi ortada. Özür diledi firma. Kanunen hakkim yok yalnizca. Garanti suresi devam diyordu. Yakinda belli olur zaten ne olacagi :)

Sen şahannesin ya, gerçekten şu yorumun ile bana çok faydan dokundu.
Zaten Accell fabrikasında birileri tarafından koyanıp eş dost ahbaplık vesilesi ile profesyonelce boyanmış olduğu ortaya çıktı sonradan. Satıcı kişiden tüm parayı geri iade aldım.
Şuan Accell ile de görüşüyorum, inşallah hatalarını telafi edecek bir adım atarlar.

Yardımcı olabildiğime sevindim. Accell'in problemi çözeceğine inanıyorum. Umarım olumlu bir sonuç alırsın.

Yardımcı olabildiğime sevindim. Accell'in problemi çözeceğine inanıyorum. Umarım olumlu bir sonuç alırsın.
Sendeki Bianchi'nin fotograflarini atabilir misin? Eger ki yakinindaysa.
Temmuz ayına geldik, halen daha firmadan elle tutulur bir teklif bekliyorum arkadaşlar. Mevzu güzellikle sonuçlanmazsa firmanın çekeceği var cidden.
Arkadaşlar bu arada Japon malı bir karbon dağ kadrosu verecek sanırsam firma. Yarın netleşecek, varsa Ghost Lector karbon kadro gönderecekler, yoksa bundan isteyeceğim. Açıkçası beklediğime değdi gibi.

Her iki kadro da içime sindi, bu 29 jant olduğu için jant ve maşası biraz pahalı olacak :) Ama bir şekilde ayarlayacağız.

-----------------------------------GÜNCELLEME-------------------------------

20181013_105125.jpg
20181014_004417.jpg
20181014_004636.jpg

Yeni kadromu gönderdiler arkadaşlar sonunda :) 29 jant 48cm karbon kadro, gerçekten çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Sendeki Bianchi'nin fotograflarini atabilir misin? Eger ki yakinindaysa.
Temmuz ayına geldik, halen daha firmadan elle tutulur bir teklif bekliyorum arkadaşlar. Mevzu güzellikle sonuçlanmazsa firmanın çekeceği var cidden.
Arkadaşlar bu arada Japon malı bir karbon dağ kadrosu verecek sanırsam firma. Yarın netleşecek, varsa Ghost Lector karbon kadro gönderecekler, yoksa bundan isteyeceğim. Açıkçası beklediğime değdi gibi.

Her iki kadro da içime sindi, bu 29 jant olduğu için jant ve maşası biraz pahalı olacak :) Ama bir şekilde ayarlayacağız.

-----------------------------------GÜNCELLEME-------------------------------

Eki Görüntüle 337181Eki Görüntüle 337183Eki Görüntüle 337182

Yeni kadromu gönderdiler arkadaşlar sonunda :) 29 jant 48cm karbon kadro, gerçekten çok hoşuma gitti.

Geçmiş ve hayırlı olsun hocam konuyu geç gördüm sizin içinize sindiyse bi sıkıntı yok bide benim konuya el atsanız bütçeyi 2000TL ye çektim adam akıllı yol bisikleti bulanıyom bu fiyata hepsi sora set.

Teşekkür ederim arkadaşlar :) DT Swiss OPM O.D.L 120mm 29" ön süspansiyon da geldi. Yanına DT Swiss güzel bir jant seti daha ekleyeceğim nasip olursa. Şu sıralar keyfim yerinde cidden, 7-8 ay uğraştım ancak beklediğime değdi. Kadroya ait bir çubuk parçasına bile 170TL fiyat çekmişler ancak el mahkum alacağım.

Geçmiş ve hayırlı olsun hocam konuyu geç gördüm sizin içinize sindiyse bi sıkıntı yok bide benim konuya el atsanız bütçeyi 2000TL ye çektim adam akıllı yol bisikleti bulanıyom bu fiyata hepsi sora set.
Bu sıra forum ile pek ilgilenemedim, yarın ilgilenirim sizin konu ile. Hatta genel olarak tüm konulara bakmayı planlıyorum. Giriş seviyesi bisikletleri çok takip etmiyorum ancak sizler için güzel bir araştıracağım, hatta bir liste yapmayı bile düşünmüyor değilim.

@BilgisayarKurdu Bisiklet toplamak istesem yardımcı olur musun?
Veya toplanabilir mi? :D
Elbette yardımcı olurum :D Şuan ben de toplama arifesindeyim. Göbekler - furç takımları ve hatta sokma millerine kadar uyumlu parçayı araştırıp almam gerekiyor. Maşa yeni geldi, jantlar değişecek.
Sana da elimden gelen yardımı yaparım, 4 yıldır burada aktifsin neticede :)

Yarım yamalak toplanmış hali, tekerler bile takılı değil hatta, gidon ters :) Ama ortalama buna yakın bir alet çıkacak ortaya.
4287c256-9b09-409d-94cd-ef778a76af9b.jpg

Elbette yardımcı olurum :D Şuan ben de toplama arifesindeyim. Göbekler - furç takımları ve hatta sokma millerine kadar uyumlu parçayı araştırıp almam gerekiyor. Maşa yeni geldi, jantlar değişecek.
Sana da elimden gelen yardımı yaparım, 4 yıldır burada aktifsin neticede :)

Yarım yamalak toplanmış hali, tekerler bile takılı değil hatta, gidon ters :) Ama ortalama buna yakın bir alet çıkacak ortaya.
Eki Görüntüle 338866
Vay be 4 yıl olmuş gerçekten. :D Geçen üniversite kulüplerine bakmıştım bisiklet kulübü vardı. 1 tur atabilir miyim dedim evet dediler. Bisikleti kaldırayım dedim amam Allah'ım o da ne aşırı hafif. Hiç öyle ağırlıkta bir bisiklet görmedim hayatımda öyle olduklarından hiç haberim yoktu. Daha önceki bisikletim çok ğırdı(Çalındı Allah belalarını versin nasıl üzülmüştüm).
Neyse işte iki tur attım bir anda hızlanıyor hafifliginden dolayı. Dehşetti bisiklet. Kulübe katılmadım bisiklet yoktu diye. :D

Bu bisikleti tamamladıgında kaça mal olacak? Maaşallah. Dehşet gözüküyor bu haliyle. Güle güle kullan. Hayırlı olsun şimdiden. :D

Hepsiburada 12.000TL'den satıyor aynı kadronun kullanıldığı - benzer özelliklere sahip bir bisikleti.
Bu da tahminen 10,5KG tutacak ağırlık olarak, cüssesine göre oldukça hafif bir bisiklet yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı