Acces point pingi etkiler mi?

debrey

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar. Ben dublex bir evde yaşıyorum ve odam üst katta bulunuyor. İnternet alt katta olduğu için odama bir acces point koydum ve onun ethernet portuyla bilgisayarıma bağlı duruyor. Mesafe biraz uzak olduğundan dolayı normalde 16Mbps olan internetim 5-6MBPS kullanıyorum ve oyunlarda pingim oluyor. Aşağıda bir oda daha boş ve ailemle konuşup bilgisayarı oraya taşıyabilirim. Sizce aşağı taşımam pingimi olumlu yönde etkiler mi?
Not: İnternet hızının pingle alakası olup olmadığını tam bilmiyorum.

Zaten ona benzer bir cihazım var, acces point ile bilgisayarım arasında ethernet kablosu var ama modem ile access point Wi-Fi ile bağlı.
Sonuçta arada Wi-Fi var. :) Doğrudan kablo çekmek sıkıntılı olur diye powerline önerdim. Ben kullanıyorum ve doğrudan kablolu ile powerline arasında fark yok.

Eğer kalabalık bir bina ise direk ISS'nin modem internetlerini iyileştirmek için iyi olur. Ama biraz pinge etki eder. Hatta bende bir kere bilgisayardan Ap'ye Wi-Fi ile bağlandım ve CS:GO'da 5-6 dakikada bir kopuyordu ping yüzünden ama alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı