Accubatery uygulamasında batarya 4370 mAh olarak görünüyor

dlkcynnn

Decapat
Arkadaşlar batarya kısmından bana diyor ki 4370 mAh belirlendi diyor. Soka girdim. Normalde 4500 olacak 5 günlük kullanmada bu kadar hemen ineceğini sanmıyorum. Batarya bozuk mu yoksa?

Arkadaşlar batarya kısmından bana diyor ki 4370 mAh belirlendi diyor. Soka girdim. Normalde 4500 olacak 5 günlük kullanmada bu kadar hemen ineceğini sanmıyorum. Batarya bozuk mu yoksa?
5 günlük bir kullanımda tabi ki böyle bir şey oluşmaz. Şöyle bir durum olabilir; üretici yaklaşık değer olarak 4500mah demiş olabilir. Normalde 4370mah'dır. Program size bunu söylüyordur.
Örnek olarak; S21 Plus'ın batarya kapasitesi 4500mah ama Samsung Shop'da aşağıda şu not yazıyor: Tipik değer üçüncü taraf koşullarında test edilmiştir. Tipik değer, IEC standardı kapsamında test edilen pil numuneleri arasında pil kapasitesindeki sapma dikkate alınarak tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4370mAh'dir. Gerçek pil ömrü ağ ortamına, kullanım biçimlerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Bundan dolayı olabilir. Eğer yine de aklınıza takılıyorsa Samsung'a sorabilirsiniz.
Samsung Canlı Destek: https://livechat.support.samsung.com/Customer_new/Default_new.aspx?cd=TR

5 günlük bir kullanımda tabii ki böyle bir şey oluşmaz. Şöyle bir durum olabilir; üretici yaklaşık değer olarak 4500MAH demiş olabilir. Normalde 4370MAh'dır. Program size bunu söylüyordur.
Örnek olarak; S21 Plus'ın batarya kapasitesi 4500MAH ama Samsung Shop'da aşağıda şu not yazıyor: Tipik değer üçüncü taraf koşullarında test edilmiştir. Tipik değer, ıec standardı kapsamında test edilen pil numuneleri arasında pil kapasitesindeki sapma dikkate alınarak tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4370MAh'dir. Gerçek pil ömrü ağ ortamına, kullanım biçimlerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Bundan dolayı olabilir. Eğer yine de aklınıza takılıyorsa Samsung'a sorabilirsiniz.
Samsung canlı destek: Kategori | Samsung Live Chat

Cok teşekkür ediyorum anladim olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı