Acer 5745G Mac OS X Kurulur mu?

İşlemcin 1.nesil grafik kullanıyor. Bu da ciddi problem. Bunu tanıtmak için bu rehberi uygulaman lazım:
[GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI - Intel
Ve açıkcası El Capitan ne kadar uygun oda şüpheli.

Bu da kurulumdan sonra sistem üzerinden yapılacaklardan :/

Eski sürüm yükleyip yükseltme oluyorsa bir de öyle deneyebilirim. Böylelikle kurulum sonrası driverları güncelleyip sorunsuz çalışabilir.

Sizce bu işe yarar mı?

Ya da sanal makine kurup usb içerisine .kext dosyalarını ekleyebilir miyim?

Sen ilk olarak eski sürümler ile dene bence. EL Capitan senin sistem için yetersiz.

YOSEMITE deneyip yorum yazacağım

Yosemite sürümünü kurdum ve başarılı oldum. Fakat wifi driverlarını kuramadım ve bilgisayardaki HDD'leri görmüyor. Sadece USB ve ayırdığım alandaki diski görüyor bunu nasıl açabilirim?

Boot loader multibeast yükledikten sonra bilgisayar açılmıyor.. Bios menüleri bile açılmıyor lütfen yardım edin. Resimdeki gibi kalıyor:/

Bios pilini çıkarıp taktım ama sorun yine düzelmedi.

HDD sökünce biosa girebildim. HDD yi nasıl biçimlendirebilirim? Biostan AHCI'yı IDE yaptım sonra da bulamadım HDD'yi silmeyi.

Neden IDE yapıyorsun? Bırak AHCI kalsın. USB üzerinden boot et sistemi diskini formatla.
Boot edemiyorum boot menu acilmiyor. Bios menu uzerinden format atamiyorum eski biosa sahibim. AHCI ya geçtiğim an bios ekranında takılıyor hiç bir şekilde boot menu açılmıyor

BIOS ayarlarını Load Default yapıp dene. HDD'ni söküp başka bir cihaz üzerinden formatlayıp dene.

Bilgisayarımdaki HDD lerin yerini değiştirdim yine olmadı.

Başka bilgisayara taktığımda yine aynısı olmayacak mı? Sonuçta boot edemiyor HDD üzerinden ve o yüzden takılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…