ACER A515-41G laptop alınır mı?

işlemci konusunda tereddütüm var şu an sadece. işlemcisi hakkında bilgisi olan biri var mı acaba ?
Soğutmada sorun yaşayabilirsiniz. Grafik ayarlarında Dizüstü Performans modunu açarsanız. 59 FPs civarına sabitleyecektir. Öyle ısınma sorununun önüne geçebilirsiniz. Yada dizüstü soğutucusu alabilirsiniz.
Bütçenizi belirtin. Ona göre öneriler yapsınlar. Çünkü aldıktan sonra Mağazalara şöyle bir baktığınızda verdiğiniz paradan daha iyi ürünler görmek insana dokunuyor.
 
max bütçem 3000 tl en fazla. 2000-3000 arası laptoplarda fiyat artıyor ama değişen pek fazla bir özellik göremedim. önerisi olan arkadaşlar laptop önerebilir.
 
Hocam arkadaşımda var kullanıyoruz. AMD'nin geçişli grafikler diye bir modu var biliyorsan. Eğer ekran kartına yük binmiyorsa onboard ekran kartını kullanıyor.

Üst düzey oyunları deneme imkanımız olmadı malum, para yok.

3 tane ana sorunumuz var

• Düşük grafikli oyunlarda onboard ekran kartını kullanıyor. Bu da haliyle bizi kanser ediyor. Driver güncelleyip geçişli grafiklerden "üst düzey performans" ayarını yapsam dahi bazı oyunlarda işe yaramıyor. Ve nedense arayüzünde "Radeon Ek Ayarları" yok. Onun dışında ekran kartı iyi diyebilirim, benchmarklarda 940MX ten üstte kalıyor. Ama dediğim gibi üst düzey oyunlarda deneyemedik. Çalıştırdığımız oyunları low da kasarak, high da takılmadan oynattı.

• Spotify'da siyah yerlerde karıncalanma farkettik. League of Legends ' ta "Ganimet" kısmında arka plandaki akış efektinde de piksellenme farkettik. Garantiye gönderdik, donanımsal bir sorun yokmuş, BIOS güncelleyip formatlayıp gönderdiler cihazı. Hala anlam veremedik ama diğer yerlerde böyle bir sorun yok.

• Monitör HD kalitede. Bana pek iyi gelmedi, ayrıntıcı biriyimdir. Bu fiyat bandında Full HD bulmak zor ama biraz bakarsan bulabilirsin belki.

Full HD monitörlü, 8 GB,1 TB, 7200U ve 940MX bir modele bakabilirsiniz. İşlemci olarak daha iyi, ekran kartı olarak belki biraz daha kötü performans alırsınız ama bence daha memnun kalırsınız.

Arkadaşımın tam 2500 TL cihazı ve almak için 1 günü vardı. Ve elden almak istedi. O yüzden en iyi tercihimiz bu oldu.


NOT : Soğutma sorunu yaşamıyoruz, cihaz ince bir cihaz. DVD-ROM da bulunmuyor haberin olsun.


+

Lenovo IdeaPad 520 81BF00BTTX

Eğer limitin tam 3000 ise bunu tavsiye ederim. Fazlaysa başka bir şeye bak derim.
 
Son düzenleme:
Spotify'da siyah yerlerde karıncalanma farkettik. League of Legends ' ta "Ganimet" kısmında arka plandaki akış efektinde de piksellenme farkettik
Çok haklısınız. Fazla belli olmuyor fakat detaycı olduğum için benimde gözüme batıyor.
Bu bilgisayarımdan önce HP laptop vardı siyahlar simsiyah görünüyordu onda, bu ise siyahlar biraz grimsi ve kumlu gibi gözüküyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı