Astım hastası kabin memurluğu yapabilir mi?

Astımım var kabin memurluğu bolumundeyim. Sizce iş bulabilir miyim? Astım düzeyi hafif.

Zamanı gelince geçeceğin sağlık testlerinde bunu öğrenirsin. Ancak ilaç gerektiren düzeyde astım işe engel diye biliyorum. Tabii belki firmadan firmaya değişiyordur. THY için konuşuyorum. İyi araştırmak lazım. Bölümün içinden bilgili insanlarla konuşmak en iyisi.

Bunu internete veya yapay zekaya sorman daha iyi olmaz mi?

Hocam hep gri bırakıyor bu konuları SHGM o yüzden bilen insanlara sormam gerekiyor gibi.

Zamanı gelince geçeceğin sağlık testlerinde bunu öğrenirsin. Ancak ilaç gerektiren düzeyde astım işe engel diye biliyorum. Tabii belki firmadan firmaya değişiyordur. THY için konuşuyorum. İyi araştırmak lazım. Bölümün içinden bilgili insanlarla konuşmak en iyisi.
Hocam eskiden ilaç kullanıyordum doktor buna ihtiyacım olmadığını söyledi artık yani bıraktım su anda kondisyonumunda iyi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında sağlık gereklilikleri tamam

Hocam hep gri bırakıyor bu konuları shgm o yüzden bilen insanlara sormam gerekiyor gibi.

Hocam eskiden ilaç kullanıyordum doktor buna ihtiyacım olmadığını söyledi artık yani bıraktım su anda kondisyonumunda iyi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında sağlık gereklilikleri tamam.

İyi peki umarım yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı