birisileri
Hectopat
Laptopum ACER A517-51G serisi. Önceki bilgisayarımda kullanmakta olduğum 500GB WD diskim sorunsuz şekilde eski laptopta HDD-caddy veya ikisinde de USB ile çalışmakta.
Acer'de ise BIOS'ta değiştirdiğim seçeneklere rağmen tanınmadı. Windows 10 kurulu ve Windows'da görmüyor.
Teknik servisi aradım cihazınızın öyle bir desteği yok dedi. Anakart mı desteklemiyor garanti dolayısıyla mı öyle dedim, anakart dedi.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Yok mu başına gelen??
Acer'de ise BIOS'ta değiştirdiğim seçeneklere rağmen tanınmadı. Windows 10 kurulu ve Windows'da görmüyor.
Teknik servisi aradım cihazınızın öyle bir desteği yok dedi. Anakart mı desteklemiyor garanti dolayısıyla mı öyle dedim, anakart dedi.
DVD-Rom aygıtını çıkarıp yerine dahili HDD ile aynı sata 3 olan bir HDD taktığımda BİOS veya windows algılamıyor. 4 yıllık bilgisayarımda dahi çalışan diski tanıtamadım. Yardımcı olur musunuz ?Laptopum ACER A517-51G serisi. Önceki bilgisayarımda kullanmakta olduğum 500GB WD diskim sorunsuz şekilde eski laptopta HDD-caddy veya ikisinde de USB ile çalışmakta.
Yok mu başına gelen??
Son düzenleme: