Acer AL1916W ile GTX 1060

ali emrekürkün

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan uygun fiyata "Galax GTX 1060 6 GB" buldum. Lakin monitörüm Acer AL1916W adında 50/60 HZ ve 19 inç eski bir monitör. Şimdi ben GTX 1060 alsam, bu monitör bana kasma, donma vb. gibi sıkıntılar yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün tazeleme hizi olan 60Hz icin bilgisayari ve kullandigin programlari/oyunlari 60FPS'e kilitlersen sorunsuzca kullanabilirsin, ancak o ekran karti daha iyi bir monitörü hakkediyor.

Bir de almadan önce kullanici yorumlarina bak, Galax markasini daha önce duymamistim.

Monitörün tazeleme hizi olan 60Hz icin bilgisayari ve kullandigin programlari/oyunlari 60FPS'e kilitlersen sorunsuzca kullanabilirsin, ancak o ekran karti daha iyi bir monitörü hakkediyor.

Bir de almadan önce kullanici yorumlarina bak, Galax markasini daha önce duymamistim.

Galax markasını daha önce burada sormuştum. Kullanan birisi bana "alabilirsin, ben 1 yıldır kullandım ve çok memnunum" dedi. Ve yanıtınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı