Acer Aspire 1 laptop alınır mı?

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
Merhaba. İkinci elden cidden uygun bir fiyata Acer Aspire 1 buldum. Cihazda Celeron N4000, 4 GB DDR4, Intel UHD Graphics, 32 GB eMMC var. Tek aklıma takılan şey cihazda aktif soğutma yok. Tamamen günlük basit amaçlar için almayı düşünüyorum, oyun için bilgisayarım var. Word, YouTube, film vs. yeterli benim için. Disk sorununu da 128 GB bir hafıza kartı alarak çözmeyi düşünüyorum. Bu cihaz alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum.

@Sakuya Izayoi @SerdarT35

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İkinci elden cidden uygun bir fiyata Acer Aspire 1 buldum. Cihazda Celeron N4000, 4 GB DDR4, Intel UHD Graphics, 32 GB eMMC var. Tek aklıma takılan şey cihazda aktif soğutma yok. Tamamen günlük basit amaçlar için almayı düşünüyorum, oyun için bilgisayarım var. Word, YouTube, film vs. yeterli benim için. Disk sorununu da 128 GB bir hafıza kartı alarak çözmeyi düşünüyorum. Bu cihaz alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum.

@Sakuya Izayoi @SerdarT35
Fiyata ne dedi?

Abi bence bu soruyu sorma bile :D
3 kişi akşam yemeğine gitsen yemek yesen 2000 lira tutuyor zaten. Bence hiç kaçırma. İnternet fiyatlarına baktım 2. elleri minimum 4500 sıfırları 12000. Eğer cihaz temiz ve kullanılabilecek haldeyse kesinlikle almalısın.

3 kişi akşam yemeğine gitsen yemek yesen 2000 lira tutuyor zaten. Bence hiç kaçırma. İnternet fiyatlarına baktım 2. elleri minimum 4500 sıfırları 12000. Eğer cihaz temiz ve kullanılabilecek haldeyse kesinlikle almalısın.
Kral cihaz temizde işimi görmedikten sonra bir anlamı yok ki? Cihaz işimi görecek mi bunu bilsem direkt alırım zaten.

Sıfırları nerede 12 bin? 13 e i5 12450h'lı cihazlar var. Bu cihazın stok kalmadığından dolayı eski olduğundan dolayı değişik fiyatlar giriliyor yoksa sıfır olarak ederi o kadar değil.

Konuya gelirsek fiyat iyi alınabilir basit işler için.

Sıfırları nerede 12 bin? 13'e i5 12450H'lı cihazlar var. Bu cihazın stok kalmadığından dolayı eski olduğundan dolayı değişik fiyatlar giriliyor yoksa sıfır olarak ederi o kadar değil.

Konuya gelirsek fiyat iyi alınabilir basit işler için.

Celeron işlemci beni korkutuyor açıkçası, ayrıca depolama sorunları yaşamanız muhtemel. Benim Core 2 Duo bile performansda geçebilir diye düşünüyorum.

Alınabilir ancak ben almazdım.

Depolama sorununu Samsung EVO 128 GB SD kartı ile çözerim biraz o sorun değil.

Celeron N4000 (PassMark verilerine göre) T9550'yi çoklu görevlerde geçmiş tek çekirdete ise yakın performanstalar.

Çok kararsız kaldım. Beni kendine çeken en büyük etken bu fiyata yeni sayılabilecek bir cihaz almak.

Depolama sorununu Samsung EVO 128 GB SD kartı ile çözerim biraz o sorun değil.

Celeron N4000 (PassMark verilerine göre) T9550'yi çoklu görevlerde geçmiş tek çekirdete ise yakın performanstalar.

Çok kararsız kaldım. Beni kendine çeken en büyük etken bu fiyata yeni sayılabilecek bir cihaz almak.
Sarı sitede YouTube'da gezinmek ve word 2016 vs kullanmak için bile alınır hocam. 1800 TL'ye internete girebilmek bile lüks cihaz basit işleri görür. Bence alabilirsiniz. Üstte de denildiği gibi bir büyükşehirde dolu dolu bir gün geçirmek 2000 zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı