Dostlar merhaba.
Bugün bilgisayarımı açarken Acer yazısı geldi sonra mavi ekran verdi. İşletim sistemim Windows 11. daha önce Windows 10'da da vermişti fakat bir oyun yüzündendi.
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Mavi ekran hatasına göre RAM'den kaynaklanıyor gibi görünmekte. Ancak her ne kadar mavi ekran hatalarında RAM yazsada tecrübelerime göre sorun Windows'dan, (örnek veriyorum) işlemciden veya anakarttan bile çıkabilmekte. En basit çözüm format deneyebilirsiniz ama tavsiyem her şeyden önce Memtest yapın sonuca göre hareket edin Memtest'te bir sorun çıkarsa zaten sorun RAM'dir. Ama çıkmassa Windows olabilir.
Hocam ben bilgisayarcıya götüreceğim. Kendim yapamıyorum. @Recep Baltaş hocam bir de siz bakabilir misiniz? @PanzerTR@KojiroHyuga04 hocalarım yeniden selamlar. Bilgisayarıma Memtest ile RAM'leri test ettim. Sonucunu fotoğraf almaya unuttum kusura bakmayın. RAM'ler de hiçbir sorun yok. Peki sorun ne? Şaşırdım RAM de sorun olmayınca.
Hocam ben bilgisayarcıya götüreceğim. Kendim yapamıyorum. @Recep Baltaş hocam bir de siz bakabilir misiniz? @PanzerTR@KojiroHyuga04 hocalarım yeniden selamlar. Bilgisayarıma Memtest ile RAM'leri test ettim. Sonucunu fotoğraf almaya unuttum kusura bakmayın. RAM'ler de hiçbir sorun yok. Peki sorun ne? Şaşırdım RAM de sorun olmayınca.
Hocam acaba ekran kartından olabilir mi?
Hocam çok tuhafıma gitti.
Hocam acaba @KojiroHyuga04 hocamızın dediği gibi disk sorunu mu?
Hocam ne yapacağım? @PanzerTR@KojiroHyuga04@Soft Donanım hocam yardım etmeyecek misiniz?