kazamaranka
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba;
İlk mesajım bu şekilde olacak. Yardımlarınızdan faydalanmak istiyorum.
Osx86wiki de bilgisayar modelimin desteklediği Macintosh sürümü Snow Leopard ile biraz araştırma sonucu Youtube, forum vs bilgisayarımda macintosh kurulmuş varsa hata çözümleri gösterilmiş ve bunu göz önüne alarak hemen iatkos v7 ve osx 10.6.7 kurulum dosyalarını şuan indiriyorum. Yarın bir HDD alacağım, yüksek devirli. Merak ettiğim konu Macintosh'un kendi sürümleri arasındaki farklar nelerdir ? Snow Leopard, Lion, Mountain Lion, Mavericks aradaki farklar neler ? Snow Leopard dosyaları indiriyorum. Ama mesele en üst sürüm olarak Mountain Lion kurabilir miyim ? Sorun çıkarır mı ? Sonuçta sürücler aynı sanırım. Bunda da pek emin değilim açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum yazanlara teşekkürlerimi sunarım.
Bilgisayarımın özellikleri:
Şu an sistemimin özellikleri bu şekildedir.
Normalde Celeron 1.6 1 GB RAM ile geliyor.
İlk mesajım bu şekilde olacak. Yardımlarınızdan faydalanmak istiyorum.
Osx86wiki de bilgisayar modelimin desteklediği Macintosh sürümü Snow Leopard ile biraz araştırma sonucu Youtube, forum vs bilgisayarımda macintosh kurulmuş varsa hata çözümleri gösterilmiş ve bunu göz önüne alarak hemen iatkos v7 ve osx 10.6.7 kurulum dosyalarını şuan indiriyorum. Yarın bir HDD alacağım, yüksek devirli. Merak ettiğim konu Macintosh'un kendi sürümleri arasındaki farklar nelerdir ? Snow Leopard, Lion, Mountain Lion, Mavericks aradaki farklar neler ? Snow Leopard dosyaları indiriyorum. Ama mesele en üst sürüm olarak Mountain Lion kurabilir miyim ? Sorun çıkarır mı ? Sonuçta sürücler aynı sanırım. Bunda da pek emin değilim açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum yazanlara teşekkürlerimi sunarım.
Bilgisayarımın özellikleri:
- Intel Mobile Core 2 Duo T8300 @ 2.40GHz
- 3,00GB İkili-Kanal DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
- Acer Acadia (uPGA-478)
- Intel Mobile Intel 965 Express Chipset Family
- 250 GB Seagate SATA 5400 HDD
- PIONEER DVD-RW DVRKD08RS ATA Device
- Realtek High Definition Audio Aygıtı
- Qualcomm Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
- Broadcom NetLink ™ Fast Ethernet
- Standart PS/2 Klavye Intel ICH8M LPC Arabirim Denetleyicisi - 2815
Şu an sistemimin özellikleri bu şekildedir.
Normalde Celeron 1.6 1 GB RAM ile geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: