Acer Aspire 5742G FPS Düşüşü

Fiqo34

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2013
Mesajlar
15
Merhaba Recep Bey

Size bir sorum olacaktı... Acer marka leptopla arkadaşlarımla oyun oynarken FPS bir anda 135'lerden 15'lere düşmeye başlamıştı sorunun önüne geçemedim. Bende dün format atmaya karar verdim.Windows 7 Home Pre lisanslı sürümünü kurdum. Güncellemelerin tamamını yaparak işlemimi bitirdim. Virüs programı olarakta Eset Smart Security 8'i kurdum lisanslıdır...

Sonra League of Legends oyunumu kurdum başka hiç bir gereksiz program kurmadım... Oyunu açtığımda aynı sorunla karşılaşmaya devam ediyorum. Önceden çok rahat oynayabildiğim oyunu şimdi FPS düşmesi yüzünden oynayamıyorum. Termal macunuyla temizliği 1 sene olmadı değiştireli... Acaba sebebi nedir? Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor şaşırdım kaldım. Arkadaşlarımla zevk için girdiğimiz oyuna neredeyse FPS yüzünden kanlı bıçaklı ayrılıyoruz.

Kullandığım Leptop ; Acer Aspire 5742G

1.jpg
2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar:

LoL'den kurtulmak için fırsat olmuş. Oynamayın siz de... Ben betasından beri, 5 senedir oynuyordum ve bıraktım birkaç ay önce...

İşin şakası tabii. Oyun yakın geçmişte yeni bir grafik motoruna geçti. Sorununuz bundan kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi?
 
Merhaba Evet ekran kartı sürücüler güncel.
Aşırı ısınma olması çok zor sebebi Cooler master soğutucusunu kullanıyorum.. güzel soğutucu
 
Aynı modeli 1 ay kadar öncesine kadar kullanıyordum LoL de 120 fps den 15 e kadar düşüyordu en sonunda ekran kartı bozuldu ve işlemcinin ekran kartından oynamaya başladım ordanda 50 60 fps .
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı