Acer Aspire 5745G Windows 10 Oyun ve Program Açılmama Sorunu

Teriblephoenix

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar.
Orijinal Windows 10 yükseltmesi gelmiş durumda fakat yükseltmeyi gerçekleştirdikten sonra oyunları açmaz ve bazı programları örneğin open broadcaster software adlı program stabil çalışmaz oldu ben de geriye dönmek yani Win7 sürümüne geri dönmek zorunda kaldım. Acaba Nvidia GeForce 420M modeli için Windows 10 desteği mevcut ta ben mi bulamadım yoksa yok mu bunu merak ettim. Şimdiden teşekkürler.

@kayalican Hocam sıkıntı büyük bende gt420m ekran kartı var. GeForce Experience son sürümünde Türkçe bir şekilde çalışmıyor. İngilizce olması lazım hocam yoksa açılmıyor. Bu yüzden de güncelleme vesaire alamıyorum daha doğrusu almak için İngilizce yapmak şart. Ayrıca Windows 7'de her şey açılırken Windows 10'a geçtikten sonra açılmamaya veya stabil çalışmamaya başladı. Örnek olarak OBS (Open Broadcaster Software) programı ekran videosu çekerken eksik görüntüleme ve kayık bir şekilde çekiyor. Bunun sebebi benim bilgisayar donanımım olabilir bilmiyorum ama ben bu şekilde sorunlar alıyorum. Aynı zamanda bütün oyunlarda kapatmaya zorla hatası veriyor. Hiçbir oyun çalışmıyor. Bence 1 sene daha bu kampanya devam ettiği için son zamanlara bırakman ama eğer istiyorsan geçip daha sonra Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Windows 7'ye geri dön seçeneğini kullanarak hiçbir dosyadan feragat etmene gerek kalmadan geriye dönebilirsin. Tek sorun Adil Kullanım Kotana 2.5 GB gibi bir yük binmesi olacaktır. Baya uzun uzun anlattım İnşallah işine yarar. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı