Acer Aspire 7 A715-43G alınır mı?

Bütçe
15000

kavgacısarhos

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir laptop alacağım ve bütçem 15000TL.

Bu fiyata Acer Aspire 7'nin bir laptopunu buldum fiyatı 14700TL.

Laptop linki: Amazon.com.tr

RTX 3050 4 GB 60W.
Ryzen 5 5625U.
8 GB RAM (bir slot boş ileride 8 GB RAM ekleyeceğim)
144Hz IPS panel.

Bu laptopu almayı düşünüyorum aynı fiyat bandında daha iyisini bulamadım. Kullanım amacı CS:GO Valorant LoL gibi rekabetçi oyunları en düşükte RDR2 GoW gibi hikayeli oyunları orta ayarlarda DLSS açarak oynamak.

Bu laptopu alsam beni tatmin edecek düzeyde güzel bir performans verir mi? Almak mantıklı olur mu? Bu bütçeye daha iyi bir laptop var mı?

Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yakın zamanda bir laptop alacağım ve bütçem 15000TL.

Bu fiyata Acer Aspire 7'nin bir laptopunu buldum fiyatı 14700TL.

Laptop linki: Amazon.com.tr

RTX 3050 4 GB 60W.
Ryzen 5 5625U.
8 GB RAM (bir slot boş ileride 8 GB RAM ekleyeceğim)
144Hz IPS panel.

Bu laptopu almayı düşünüyorum aynı fiyat bandında daha iyisini bulamadım. Kullanım amacı CS:GO Valorant LoL gibi rekabetçi oyunları en düşükte RDR2 GoW gibi hikayeli oyunları orta ayarlarda DLSS açarak oynamak.

Bu laptopu alsam beni tatmin edecek düzeyde güzel bir performans verir mi? Almak mantıklı olur mu? Bu bütçeye daha iyi bir laptop var mı?

Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Alınır. Bütçeyi arttırmak çok daha iyi olur.

Bak güzel kardeşim, sana 15-16k de alınacak en sağlam cihazı attım. Attığın cihazın işlemcisi 4 çekirdekli emsallerine göre zayıf bir işlemci ekstra olarak da RTX 3050 TDP’si düşük yani kötü 3050. Attığım ise son model 6. nesil 6600h canavar gibi bir işlemci, yanında da TDP değeri yüksek olan RTX 3050. Hem de ram MHz 3200 değil 4800. Her anlamda en üstünü ve attığından ucuz. Ayrıca son olarak HP mi ACER mi karşılaştırmaya girmem. Oyun olarak ben olsam HP almam. Akıllı olmak zor değil.

Bak güzel kardeşim, sana 15-16k de alınacak en sağlam cihazı attım. Attığın cihazın işlemcisi 4 çekirdekli emsallerine göre zayıf bir işlemci ekstra olarak da RTX 3050 TDP'si düşük yani kötü 3050. attığım ise son model 6. nesil 6600H canavar gibi bir işlemci, yanında da TDP değeri yüksek olan RTX 3050. hem de RAM MHz 3200 değil 4800. her anlamda en üstünü ve attığından ucuz. Ayrıca son olarak HP mi Acer mi karşılaştırmaya girmem. Oyun olarak ben olsam HP almam. Akıllı olmak zor değil.

Tamam özür dilerim sinirlenmeye gerek yok laptop konusunda biraz bilgisiz olabilirim şimdi düşününce bana da daha mantıklı geldi neyse teşekkür ederim tavsiyen için bütçem artarsa alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı