integralci
Hectopat
Sessiz ortamlarda rahatsız eder mi hocam? Bu kadar yüksek mi ses?Bu modelde var diye biliyorum farklı markaların da modellerinde olabiliyormuş.
Sessiz ortamlarda rahatsız eder mi hocam? Bu kadar yüksek mi ses?Bu modelde var diye biliyorum farklı markaların da modellerinde olabiliyormuş.
Hocam coil whine sesi bu modelin bütün bilgisayarlarında mı var yoksa bazı bilgisayarlara özel bir durum mu?
Hocam işlemci tarafında bu hızları gördüğünüz oldu mu? Yani testlerle felan mı tespit ettiniz? Nihayetinde 3-5 senelik bir sey planlıyorum hocam. Sizce almalı mıyım bütcem en fazla buna yetiyor?
Yok çok yüksek değil.Sessiz ortamlarda rahatsız eder mi hocam? Bu kadar yüksek mi ses?
Hocam son olarak almadan önce biraz detay verir misin? Normal kullanımda ne kadar duyuluyor? Bir kullanıcı üstte fan sesi onu bastırıyor demis. Birisi kulağını yaklastırınca duyarsın demiş. Sen ne diyebilirsin?Yok çok yüksek değil.
Hocam son olarak almadan önce biraz detay verir misin? Normal kullanımda ne kadar duyuluyor? Bir kullanıcı üstte fan sesi onu bastırıyor demis. Birisi kulağını yaklastırınca duyarsın demiş. Sen ne diyebilirsin?
Merhaba, ben de aynı bilgisayara sahibim ilk 1 ay fark etmedim ancak ekranın bir kısmı daha sarı/sıcak renkler veriyor diğer kısmı ise daha beyaz tonlarda. BIOS ekranında da belli oluyor dikkatli bakınca. Şöyle açıklayayım; ekranın ortasındaki Acer logosunun r harfinden itibaren ekranın solu daha sarı, geriye kalan sağdaki kısım ise daha beyaz tonda. Özellikle gri tonlarda çok belirgin oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun? Sizce garantiye versem çözüm olur mu? Dikkatli incelendiğinde fark ediliyor ve fark ettikten sonra da çok sinir bozucu oluyor.
Siz de yazdığım gibi bir ekran sorunu var mı hiç dikkatinizi çekti mi ? FPS değeri olarak bende ekleme yapayım.CPU kullanımı çok düşük kalıyor, en sağdaki watt değerleri 30'dan yukarı çıkmıyor.
Oyun ayarları Ultra ve Yüksek
Eki Görüntüle 1704216
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.