Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Bütçe
15500
Hocam coil whine sesi bu modelin bütün bilgisayarlarında mı var yoksa bazı bilgisayarlara özel bir durum mu?

Hocam işlemci tarafında bu hızları gördüğünüz oldu mu? Yani testlerle felan mı tespit ettiniz? Nihayetinde 3-5 senelik bir sey planlıyorum hocam. Sizce almalı mıyım bütcem en fazla buna yetiyor?

Sessiz ortamlarda rahatsız eder mi hocam? Bu kadar yüksek mi ses?
Yok çok yüksek değil.

Hocam son olarak almadan önce biraz detay verir misin? Normal kullanımda ne kadar duyuluyor? Bir kullanıcı üstte fan sesi onu bastırıyor demis. Birisi kulağını yaklastırınca duyarsın demiş. Sen ne diyebilirsin?

Evet kulağını koyunca anca duyuyorsun oyunlarda zaten fan sesinden o duyulmuyor bile sıkıntı edilecek bir şey degil.

Merhaba, ben de aynı bilgisayara sahibim ilk 1 ay farketmedim ancak ekranın bir kısmı daha sarı/sıcak renkler veriyor diğer kısmı ise daha beyaz tonlarda. BIOS ekranında da belli oluyor dikkatli bakınca. Şöyle açıklayayım; Ekranın ortasındaki Acer logosunun r harfinden itibaren ekranın solu daha sarı, geriye kalan sağdaki kısım ise daha beyaz tonda. Özellikle gri tonlarda çok belirgin oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun ? Sizce garantiye versem çözüm olur mu ? Dikkatli incelendiğinde farkediliyor ve farkettikten sonra da çok sinir bozucu oluyor.

Merhaba, ben de aynı bilgisayara sahibim ilk 1 ay fark etmedim ancak ekranın bir kısmı daha sarı/sıcak renkler veriyor diğer kısmı ise daha beyaz tonlarda. BIOS ekranında da belli oluyor dikkatli bakınca. Şöyle açıklayayım; ekranın ortasındaki Acer logosunun r harfinden itibaren ekranın solu daha sarı, geriye kalan sağdaki kısım ise daha beyaz tonda. Özellikle gri tonlarda çok belirgin oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun? Sizce garantiye versem çözüm olur mu? Dikkatli incelendiğinde fark ediliyor ve fark ettikten sonra da çok sinir bozucu oluyor.

Bende boyle bir sorun yok garantiye verin bence.

Cihazı kullanmayan birine gösterdiğimde ilk bakışta çok anlayamıyor ancak söylediğimde farkediyorlar. Çok takma vs. diyor bazıları ama gerçekten benim gibi ekran takıntısı olanlara büyük problem gerçekten. Şuan biraz yoğunum, boşa çıkınca PC göndereceğim.

CPU kullanımı çok düşük kalıyor, en sağdaki watt değerleri 30'dan yukarı çıkmıyor.
Oyun ayarları Ultra ve Yüksek
1679001894413.png

CPU kullanımı çok düşük kalıyor, en sağdaki watt değerleri 30'dan yukarı çıkmıyor.
Oyun ayarları Ultra ve Yüksek
Eki Görüntüle 1704216
Siz de yazdığım gibi bir ekran sorunu var mı hiç dikkatinizi çekti mi ? FPS değeri olarak bende ekleme yapayım.
Forza Horizon 4 Yüksek ayarda 4x MSAA açıkken ortalama 90-100 FPS alıyorum.
LoL ve Valorant 130-190 arası değişiyor, ayarlar pek birşey değiştirmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı