Arkadaşlar selam herkese. Sıfır Acer Aspire 7 A715-51G alan arkadaşımın Laptop'da sürekli mavi ekran hatası veriyor. Alındığından beri hiç kullanılamadı önce aniden donuyor laptop mouse falan hareket etmiyor 15 20 saniye sonra restart edip mavi ekran veriyor. Yetkili servise verildi laptop sadece BIOS Update yapılıp verilmiş. Az önce temiz Windows 11 Pro kurdum. Tertemiz sürücülerini de kurdum bende de o hatayı yaptı donuyor ardından restart ediyor mavi ekran. Dosyaları sizlerle paylaşıyorum düşük boyutlu olan ilk mavi ekran hatası daha büyük olan ise ikinci mavi ekran hatası. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Arkadaşlar işlemcime test uygulamak istiyorum. Fakat hangi ayarlarda yapmam gerekiyor bilmiyorum. İşlemciyi 1 saat teste tabii tutmayı düşünüyorum. Nasıl yapmalıyım? Ayarlar nasıl olmalı? Teşekkürler.
@181951 Hocam tertemiz Windows 11 kurulumu yaptım ürünün kendi sitesinden tüm sürücüleri tek tek kurdum herşeyi yaptım yine bir kaç gün sonra aniden donuyor kalıyor restart edip mavi ekran veriyor yine 3 kez vermiş. Sıfır laptop alalı bugün 2 ay oldu ve adam akıllı hiç kullanılmadı yetkili servis veriyorsun bakıyor birşey yok deyip geri veriyor napıcağımızı şaşırdık arkadaş ile. Yine dump dosyaları oluşturmuş sizden bir kez daha bakabilirmisiniz yine ne hatası veriyor bu lanet olası laptop
@181951 Hocam tertemiz Windows 11 kurulumu yaptım ürünün kendi sitesinden tüm sürücüleri tek tek kurdum her şeyi yaptım yine birkaç gün sonra aniden donuyor kalıyor restart edip mavi ekran veriyor yine 3 kez vermiş. Sıfır laptop alalı bugün 2 ay oldu ve adamakıllı hiç kullanılmadı yetkili servis veriyorsun bakıyor bir şey yok deyip geri veriyor napıcağımızı şaşırdık arkadaş ile. Yine dump dosyaları oluşturmuş sizden bir kez daha bakabilir misiniz yine ne hatası veriyor bu lanet olası laptop
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
All durations are in seconds (1 System tick = 0.000000 milliseconds)
Circular Kernel Context Logger history! Logdump 0x2
DPC and ISR stats (Total since boot)!intstats /d
DPC and ISR stats (during DPC watchdog period)!intstats /w
--------------------------------------------------
CPU#0
Failed to read NT! _KPRCB for the Processor
CPU#1
CPU#2
CPU#3
CPU#4
Current DPC: No Active DPC
Pending DPCs:
----------------------------------------
CPU Type KDPC Function
4: Normal: 0xffffae81f1d485d8 0xfffff80738a15520 NT!PpmPerfAction
4: Normal: 0xffffae81f1d48c68 0xfffff80738b06390 NT! KiEntropyDpcRoutine
4: Normal: 0xffffd68950014278 0xfffff80738befb90 NT! EtwpLoggerDpc
4: Threaded: 0xffffae81f1d48758 0xfffff80738d96b00 NT! KiDpcWatchdog
yardımcı program, işlemci için ek ayarlama özellikleri sağlar. Özellikle pil çalışma süresini en üst düzeye çıkarmaya odaklanan bir uygulamadır. Bunu, uygulama gereksinimlerinize göre Intel çekirdek saat frekansını akıllı bir şekilde ayarlayarak sağla
Yapılan tüm ayarları sıfırlayın. DMP Dosyaları karışıktı.
Arkadaşlar işlemcime test uygulamak istiyorum. Fakat hangi ayarlarda yapmam gerekiyor bilmiyorum. İşlemciyi 1 saat teste tabii tutmayı düşünüyorum. Nasıl yapmalıyım? Ayarlar nasıl olmalı? Teşekkürler.