Bilgisayarımın şarjı bitti prize taktığımda açılışı uzun sürünce zorla kapattım ve yeniden başlattım. Sonrasında mavi ekran hatası verdi ve hiçbir şekilde açamadım. Sorun gider kısmında sistem geri yükleme, onarım vs. hiçbiri çalışmadı en son UEFI'den WMD Controller'ı kapatarak çözebildim. Bunun Disable olmasının dezavantajları var mıdır? Enable yaptığım an tekrar mavi ekran hatasını almaya devam ediyorum ve minidump dosyalarına da ulaşamıyorum sanıyorum Windows oluşturmamış. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.
Not: Windows'tan bellek testi sorunsuz. Memtest yapmadım uzun sürüyor diye.
-SSD sağlıklı.
-İşlemci sürücüleri güncel herhangi bir hız aşırtması yapılmadı. Zamanında sistem yapılandırmasından işlemci sayısını 16 yapmıştım daha sonra eski haline çevirdim.
-Ekran kartı sürücüleri güncel.
-BIOS Acer'in sitesinden aldığım yazılımla güncellendi. BIOS sürümü: Insyde zyx v1.52
-Windows Update yeni güncelleştirme yok. Hepsi yapıldı.
Diskini yedekleriyle beraber ya da disklerini RAID üzerinden kullanıyorsan işine yarayabilen bir ayar olur, halihazırda tek disk üzerinden kullanıyorsan seni çok etkileyen bir ayar değil.
Diskini yedekleriyle beraber ya da disklerini RAID üzerinden kullanıyorsan işine yarayabilen bir ayar olur, halihazırda tek disk üzerinden kullanıyorsan seni çok etkileyen bir ayar değil.