Acer Aspire 7 menteşeleri sağlıklı tutmak icin neler yapılmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar alalı 4 ay oldu laptopu bu sure zarfında laptopta menteşeleri için aç kapa yapıyorum. Sürekli yapmak iyi midir yoksa kapak sürekli açık mı kalmalı? Menteşelerin bir ömrü var mıdır? Kırılmaması adına neler yapılmalı?

Arkadaşlar alalı 4 ay oldu laptopu bu sure zarfında laptopta menteşeleri için aç kapa yapıyorum. Sürekli yapmak iyi midir yoksa kapak sürekli açık mı kalmalı? Menteşelerin bir ömrü var mıdır? Kırılmaması adına neler yapılmalı?
Bir model menteşesi kronik sorunlu olarak bilinmiyorsa hiç bir şey yapmanız gerekmez.
Son dönemlerde giderek daha ince kasa kullandıklarından özellikle ekran kasası tarafında alt köşelerden kırılabiliyor. Böyle olduğu bilinen bir model değilse (ismini aratınca varsa şikayetler çıkar) hiç bir şey yapmanız gerekmiyor.

Hocam hayvan gibi açmadıktan sonra bir şey olmaz PC'yi termal macun filan degiştirmek için sökersen arada yağla yeter ama yagı katı terçih et.

Bir model menteşesi kronik sorunlu olarak bilinmiyorsa hiçbir şey yapmanız gerekmez.
Son dönemlerde giderek daha ince kasa kullandıklarından özellikle ekran kasası tarafında alt köşelerden kırılabiliyor. Böyle olduğu bilinen bir model değilse (ismini aratınca varsa şikayetler çıkar) hiçbir şey yapmanız gerekmiyor.

Hocam merhaba zaten Acer Aspire 7 serisinden pek duymadım açıkçası Şikayetvar'da sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı