BirLaptopKullanıcısı
Decapat
Merhaba, Aspire 7 A715-42G modelini kullanıyorum. R5 5500 ve GTX 1650 var içinde, bu cihaza Hackintosh kurulabilir mi? Kurulursa oyunlarda performans nasıl olur?
Hocam benim laptop APU sistem hackintosh kurulabilir mi bazı yerlerde kurulmaz diye okudum.AMD Dahili grafik kartlari icin bir grup kext yazdi fakat dahada gelismesi gerek. Su an kurmanizi onermem.
Hocam benim laptop APU sistem Hackintosh kurulabilir mi bazı yerlerde kurulmaz diye okudum.
Kextin gelişip gelişmemesi fark etmiyor. AMD laptoplara kurulum tarafında gelişmeler olmalı. Şu an dahili grafik hızlandırma olmadan bile kurulum ekranına erişilemiyor. USB'lerle ilgili büyük sıkıntılar var. Kuranların çoğu kamera, Bluetooth gibi donanımların yanı sıra USB portlarını kullanamıyor. O yüzden nootedred kextinden ziyade USB'lerin çözülmesi lazım ya da böyle kullanımı mecbur olacak.
Yakın zamanda Nvidia içinde birşeyler gelebilir mi peki?NVIDIA zaten kullanamazsın desteklenmiyor. 5500U işlemcinin dahili grafiğini kullanırsın. Bunun içinde NootedRed var. Geliştiriciler tarafından oluşturulan bir sürücü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.