Çözüldü Acer Aspire A515-41G-T48Q laptop LoL'de 50 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ValderZ

Centipat
Katılım
29 Ekim 2021
Mesajlar
1.790
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopum bu;

Ekran kartı o kadar da kötü değil ama LoL'de orta ayarlarda 45-50 FPS GTA 5 oynarken ekran donuyor oynanmıyor bile. Bu ekran kartı ile daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Muhtemelen işlemcinin grafik işlemcisini kullanıyor grafik ayarlarından falan halletmeye çalıştım ama sadece Riot Client'e müdahale edebiliyorum, asıl oyuna değil. Yardımcı olabilecek olan varsa gerçekten çok sevinirim.
 
Dota, LoL, CS:GO, Valorant gibi oyunlarda yüksek performans iyi işlemciler ile mümkün oluyor. Yalnızca ekran kartının iyi olması yeterli gelmiyor maalesef. Aynı sistemin testleri var mı YouTube'da?
 
MX320 ile bile 75 FPS veriyor.

Aynen benchmarklara bakıyorum da RX 540, MX330'a denk sanırım. MX320 bile 75 FPS verirken RX 540'ın 40-45 aralığında olmasını anlamadım arkadaş işlemci diyor ama soğutucu ile birlikte kullanıyorum ve oynadığım oyun sonuçta LoL yani o kadar zorlamaz işlemciyi.
 
O işlemciye mümkün olup RTX 3090 da bağlasan sonuç değişmez. Bazı oyunlar işlemci gücüne bakıyor çünkü. Ortalama bir ekran kartı ve iyi işlemci ikilisi, zayıf bir işlemci ve en iyi ekran kartı ikilisinden daha iyi sonuç veriyor bu oyunlarda.
 

Geri
Yukarı