Acer Aspire ES1-533-C3N9 laptopun işlemcisi ve anakartı değiştirilebilir mi?

Rica ederiz. Ekstra olarak sınava kadar 5000 serisi çıkış yapmış olur. Eğer ailen sana üst düzey bir oyuncu bilgisayarı alacaksa yeni nesil sistemleri alması daha mantıklı olur. Bu da ufak bir hatırlatma. Sınavında başarılar dilerim ayrna. :)

Bence 5000 serisi 4070 Super'in yanında gereksiz olur çünkü zaten 4070 Super güncel bir kart.

Bence 5000 serisi 4070 Super'in yanında gereksiz olur çünkü zaten 4070 Super güncel bir kart.
Olabilecek en güncel kartı alması daha iyi olur. 5000 serisini alabilecek parası varsa 4000 serisi yerine alması mantıklı olur. Zira bütçe kısıtlı ise 4000 serisi mantıklı olur. İyi forumlar.

Hocam 5070 Super alabiliyorsam 4070 Super almaya da gerek yok sonuçta 5070 Super her türlü daha iyi olacak. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Sonkez rahatsız edip söyle söyleyim 4070 Super 40xx serisi çıktıktan 2 yıl sonra bu yılın başında çıktı yine aynı durum olacaktır yani 2026 ilk çeyreğinde çıkar bu da 60xx serisini beklemeniz anlamına geliyor.

Sonkez rahatsız edip söyle söyleyim 4070 Super 40xx serisi çıktıktan 2 yıl sonra bu yılın başında çıktı yine aynı durum olacaktır yani 2026 ilk çeyreğinde çıkar bu da 60xx serisini beklemeniz anlamına geliyor.
Hocam amacım beklemek değil. Ben sınavda çıkınca 5000 serisi çıkmış olacak. Beklemiş olmayacağım yani.

Sınavdan sonra zaten 4070'li bir sistem alınacak ben sınava kadar götürsün diye bakıyordum. Ama öyle diyorsanız mecbur sınava kadar sabredeceğiz.

Teşekkürler yardımlarınız için.

Şimdilik GeForce NOW kullanın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı