Acer Aspire S3 391'e Nasıl Mac OS X Kurarım?

Dexter61

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım ultrabookuma başarılı kurulum yapılmasına rağmen yabancı dilim iyi olmadığı için kurulum yapamıyorum. Kurulum yapan birkaç Türk arkadaş var ama onlara da ulaşamıyorum. Kullandığım cihaz Acer Aspire S3 391 (Core i3 3217U) işlemcili modeli. Bu forumda da kurmaya çalışan bir arkadaş gördüm ama oda bir yere kadar gelip bırakmış galiba.
Faydalanmak istediğim kaynak burası: [Guide] Acer S3-391 Ivy Bridge

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar başarılı bir şekilde kurulum yapmışlar sanırım. Ama sırf ingilizcem yetmediği için yükleyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eklediğiniz videoda çok fazla bir bilgi yok. Verdiğiniz adreste nasıl yükleneceği ve hangi donanımın çalıştığı hangisinin çalışmadığı belirtilmiş. Ve alta gerekli olan kextleri de eklemiş.
Ancak en önemlisi kurulum Unibeast ile yapılmış. Unibeast kurulum hazırlayabilmek için elinizde Mac yüklü PC olması gerekiyor.

Denemedim, ancak olması gerekir diye düşünüyorum. Niçin forumdaki imaj dosyasını denemiyorsunuz? Sonuç olarak verdiğiniz kaynakta wifi'nin çalışmadığı ve yerine adaptör kullanıldığı, yine aynı şekilde klavye için özel kext yüklendiği ses içinse dsdt kullanıldığı ifade ediliyor. Onu da deneseniz forumdaki imaj dosyasını da deneseniz aynı sorunlar karşınıza çıkacak. Forumdaki imajı Windows üzerinde usb'ye yazdırıp, Extensions içerisindeki ekran kartı kextlerini transMac ile sildiğinizde yükleme yapacaktır.
Yüklemeden sonra gerisi halledilir.
Kolay gelsin.

Hocam sitede ki adımlar Core i5 3317U modeli için geçerli sanırım. Yani model belirtmemişler. Bende durum böyle olunca sordum 3217U modeli içinde geçerli mi diye? Sizce işlemciden kaynaklanan uyumsuzluklar baş gösterir mi kuruluma başlasam? Kuruluma başlamak istiyorum ama sitede ki bazı adımları hala anlamadım. Mesela burda ki imaj dosyasıyla unibeast kurulum yapabilir miyim? Bu linkte bir arkadaş kurmaya çalışmış; Aspire S3-391 Mavericks CSM Kurulum Hatası | Technopat Sosyal @Recep Baltaş abi ''Sizin cihaza başarılı Unibeast kurulumu yapılmış.'' demiş.

İşlemciler arasında nesil farkı olmadığı sürece bir sorun yaşamazsınız. Oradaki yöntemi deneyin. Baktınız çalışıyor belirtirsiniz. Eğer HD Graphics kext'i çalışmazsa uygun HD3000 kexti veririz onu denersiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı