Acer Aspire V3 571g Yosemite kurulumunda klavye çalışmıyor

mrhgnr58

Hectopat
Daha fazla  
Yosemite cikmadan önce Mavericks Hackintosh kurmuştum Dual boot olarak. Yosemite ciktiginda kurmaya calisdim ama olmadi. Kurulumdan sonra klavye olmadi ve hic bir sey yapamadim. Fakesmc haric kextleri sildim ve -x komutuyla da baslattim yine de degismedi ama mavericks kurulumu sorunsuz oluyor. Bana bu konuda yardimci olababilecek var mi ? Yani dizüstü bilgisayarim yetersiz mi onu da bilmiyorum.
  • Acer Aspire V3 571g
  • Intel i5 3210m
  • Intel HD Graphics 4000

Yardim edebilen yokmu ? Dizüstü bilgisayara USB'li klavye taksak problem giderilir mi ?

Recep beyin dediği doğru fakat bunu yaparken sistemi tekrardan kurmanız gerekecek bence bunun yerine USB klavye ve mouse takarak sisteminizi açın kalan kurulumu bitirin ve multibeast içerisinden Voodo PS/2 kextini kurun daha hızlı şekilde sorunun çözülür diye tahmin ediyorum.

Kurulumu basardim kullanabiliyorum. Recep abinin verdigi kexti yükledim sorunu cözdü. ondan sonra boot etmek isteyince 10 cesit secenek geliyor hepsi birbirinden farkli. clover dosyasini attigim HDD yi bildigim icin onu seciyorum ve onunla oluyor.

boot menüsü:

WINDOWS
clover start boot.efi at OS X Install USB
clover start bootmgfw.efi at ESP (boot etmeye bunu kullaniyorum)
clover start boot.efi at OS X (hdd)
clover start boot.efi at Recovery HD

clover start legacy at
clover start legacy at EFI
clover start legacy at Legacy HD1
clover start legacy at ESP
clover start legacy at Legacy HD4
clover start legacy at Legacy HD5

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı