Acer Aspire X3960 ekran kartı yükseltmesi

Burak S.

Hectopat
Daha fazla  
Basliga özellikle tam olarak modeli yazdim ki bilgisayar biraz eski ve sanirim Almanya disinda satisi olmamis. Benim neredeyse her isimi görüyor fakat yeni cikan oyunlara da ( medium ve cok tercih etmesem de low ayarlarda) bir göz atmak istiyorum.

Asil korkum kendim alacagim bir ekran kartinin kasanin icine sigmamasi ya da uyumsuz olmasi. Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Bütce konusu cok önemli degil realistik rakamlar oldugu sürece. Cok fazla da bir secenegimin olacagini ummuyorum ama alternatifleri de dahil yazarsaniz cok mutlu olurum.

Ürün Bilgileri Acer Aspire X3960 PC'ler/iş istasyonları (PT.SFFE2.182)

Bir de resim ekliyorum. Daha fazla bilgiye ihtiyaciniz olursa lütfen istemekten cekinmeyin.

1234.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler dostum, en azından işlemcinin sınırını öğrenmiş oldum. Asıl sorun şu ki, kasa mikro olduğundan her kart uymayacak sanırım. Benim asıl yardım istediğim konu kasanın içine koyabilecek uygun boyutlu ve nispeten yeni bir kart bulabilmek. Yukarıdaki bağlantı ürünün tüm özelliklerini içeriyor. Bu boyutlara uygun bir kart bulabilir miyiz?

Genişlik: 10 cm
Derinlik: 36,8 cm
Yükseklik: 27 cm

Ayrıca elimdeki 530 düşük profilli bir kart ve düşük enerji tüketimine sahip. Ekrana HDMI kablo ile bağlı. Gerektiği taktirde kasa ve güç kaynağı da değişebilir. Lütfen parça tavsiyelerinizi Amazon.de üzerinden hesaplayın. Limit 400-500 € civarında olursa sevinirim.

Son olarak bu sistemde bir ışık göremeyen arkadaşlarım, Amazon.de üzerinden 1000-1300 € limit ile (zaruri halde artı 200€) bir sistem önerebilirler ise çok sevinirim. Bir de elimdeki sistem ne kadar eder Türkiye piyasasında?

Teşekkürler, Saygılar.

Teşekkürler dostum, en azından işlemcinin sınırını öğrenmiş oldum. Asıl sorun şu ki, kasa mikro olduğundan her kart uymayacak sanırım. Benim asıl yardım istediğim konu kasanın içine koyabilecek uygun boyutlu ve nispeten yeni bir kart bulabilmek. Yukarıdaki bağlantı ürünün tüm özelliklerini içeriyor. Bu boyutlara uygun bir kart bulabilir miyiz?

Genişlik: 10 cm
Derinlik: 36,8 cm
Yükseklik: 27 cm

Ayrıca elimdeki 530 düşük profilli bir kart ve düşük enerji tüketimine sahip. Ekrana HDMI kablo ile bağlı. Gerektiği taktirde kasa ve güç kaynağı da değişebilir. Lütfen parça tavsiyelerinizi Amazon.de üzerinden hesaplayın. Limit 400-500 € civarında olursa sevinirim.

Son olarak bu sistemde bir ışık göremeyen arkadaşlarım, Amazon.de üzerinden 1000-1300 € limit ile (zaruri halde artı 200€) bir sistem önerebilirler ise çok sevinirim. Bir de elimdeki sistem ne kadar eder Türkiye piyasasında?

Teşekkürler, Saygılar.

Komple sistem yenilemektense önce şimdiki sistemine bir ekran kartı alıp denersin eğer memnun kalmazsan o zaman anakart işlemci değiştirirsin. Alacağın ekran kartlarının kasaya montajında sorun çıkaracağını sanmıyorum öyle olsa bile tek fanlı model bulunur elbet. Ama kasa içerisindeki güç kaynağı önemli gerekirse değişmesi lazım.

Ekran kartı olarak bunu alabilirsin.

Asus GTX950-M-2GD5 Nvidia GeForce Gaming Grafikkarte: Amazon.de: Computer & Zubehör

Güç kaynağı olarakta bunu alabilirsin.

www.amazon.de/EVGA-Bronze-500B-PC-Netzteil-Watt/dp/B00DZ6R9GE/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1450365306&sr=1-1&keywords=500w

İkisi kargo vs hariç 230€ tutuyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı