Burak S.
Hectopat
Daha fazla
Basliga özellikle tam olarak modeli yazdim ki bilgisayar biraz eski ve sanirim Almanya disinda satisi olmamis. Benim neredeyse her isimi görüyor fakat yeni cikan oyunlara da ( medium ve cok tercih etmesem de low ayarlarda) bir göz atmak istiyorum.
Asil korkum kendim alacagim bir ekran kartinin kasanin icine sigmamasi ya da uyumsuz olmasi. Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Bütce konusu cok önemli degil realistik rakamlar oldugu sürece. Cok fazla da bir secenegimin olacagini ummuyorum ama alternatifleri de dahil yazarsaniz cok mutlu olurum.
Ürün Bilgileri Acer Aspire X3960 PC'ler/iş istasyonları (PT.SFFE2.182)
Bir de resim ekliyorum. Daha fazla bilgiye ihtiyaciniz olursa lütfen istemekten cekinmeyin.
Asil korkum kendim alacagim bir ekran kartinin kasanin icine sigmamasi ya da uyumsuz olmasi. Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Bütce konusu cok önemli degil realistik rakamlar oldugu sürece. Cok fazla da bir secenegimin olacagini ummuyorum ama alternatifleri de dahil yazarsaniz cok mutlu olurum.
Ürün Bilgileri Acer Aspire X3960 PC'ler/iş istasyonları (PT.SFFE2.182)
Bir de resim ekliyorum. Daha fazla bilgiye ihtiyaciniz olursa lütfen istemekten cekinmeyin.
Son düzenleyen: Moderatör: