Acer Gaming Laptop şarj problemi

Bütçe
1

omeruns3570

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
512 GB
Merhaba, bende 16 GB RAM RTX 2060 ekran kartlı Acer Nitro bir laptop var. Genelde prize bağlı kullanıyorum ancak prizden çıkarıp kullandığımda şarjı bazen 3,5 saat bazen 1,5 saat gidiyor. Neden böyle fark oluyor? İkisinde de aynı şeyleri yapıyorum aslında, video izlemek gibi. 3,5 saat gayet yeterli benim için.
Bir de geçen günlerde bilgisayarın ekranı kırıldı ve tamir ettirmeye Kadıköy'de bir yere götürdüm. Yeni ekran takıldı, ama orijinal mi sahte mi bilmiyorum. Orijinaldir diye tahmin ediyorum ama sahte ise bu pil kullanımını etkiler mi?

BatteryİnfoView programını indirin. Kullanımınıza bağlı olarak Discharge kısmını kontrol edin hangi durumlarda ne kadar watt kullanıyor görün ona göre senaryo oluşturabilirsiniz.

Nitro modellerde pil ömrü iyi değil muadillerine göre maalesef, gayet normal.
Hocam 3 saat net gidiyordu ki bana yeter 3 saat.. eminim şu an farklı bir problem var çünkü opera'da dolaşmama rağmen CPU 92 derecede ve bilgisayar ısınıyor ve fanlar gereğinden daha sesli şuan.. Ne yapsam bilemedim

BatteryİnfoView programını indirin. Kullanımınıza bağlı olarak Discharge kısmını kontrol edin hangi durumlarda ne kadar watt kullanıyor görün ona göre senaryo oluşturabilirsiniz.
İndirdim batarya sağlığı %77 diyor ondan herhalde bu durum. Ama şuan tarayıcıda gezmeme rağmen ve prize takılı olmasına rağmenki gereksiz ısınmayı çözemedim. CPU 92 derece sadece opera'Da gezerken

Hocam 3 saat net gidiyordu ki bana yeter 3 saat.. eminim şu an farklı bir problem var çünkü opera'da dolaşmama rağmen CPU 92 derecede ve bilgisayar ısınıyor ve fanlar gereğinden daha sesli şuan.. Ne yapsam bilemedim

İndirdim batarya sağlığı %77 diyor ondan herhalde bu durum. Ama şuan tarayıcıda gezmeme rağmen ve prize takılı olmasına rağmenki gereksiz ısınmayı çözemedim. CPU 92 derece sadece opera'Da gezerken
İç temizlik yapmalısınız, termal macunu yenilemeli ve fanları temizleyin ısınma ve ses sorunu çözülür.

İç temizlik yapmalısınız, termal macunu yenilemeli ve fanları temizleyin ısınma ve ses sorunu çözülür.
1-2 ay öncesine kadar tarayıcıda gezerken hiç ses çıkmıyordu bilgisayardan hocam tuhaf gerçekten peki bu ekranın sahte olma olasılığı ile alakası yok diyorsunuz değil mi?

1-2 ay öncesine kadar tarayıcıda gezerken hiç ses çıkmıyordu bilgisayardan hocam tuhaf gerçekten peki bu ekranın sahte olma olasılığı ile alakası yok diyorsunuz değil mi?
Yoktur, ekrandan dolayı ısınma yapsa yapsa çözünürlük yüksek kaldığından yapar o da neredeyse hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00