Özelliklerinde laptopum mevcut. Driverlar güncel.
Fakat oyunlarda düşük FPS alıyorum. Örneğin AC Odyssey min ayarlarda 15-30 arası ,Max ayarlarda aynı şekilde 15-30 arası FPS. CS:GO min ayarlarda 100, Max ayarlarda da 80 FPS alıyorum. Laptop entegre grafik kartına sahip her oyunumu NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlayıp açıyorum.
Oradan da ayarlı dostum. Benchmark testleri bu şekilde.
İşin kötü yanı yaklaşık 4-5 ay önce garantiye göndermiştim .Gönderme nedenim ise ekranın alt tarafında siyah çizgilerin oluşmasıydı. Garantiden döndükten sonra sorunu düzelttikleri ve termal macunu yenilediklerini söylediler. Fakat garantiye göndermeden önce aynı oyunda fps değerlerim çok iyi iken şuan 15-30 arası. Ve en düşük ayarlarda da aynı fps değeri en yüksek ayarlarda da aynı fps değerini alıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Aşırı sıcaklıktan dolayı işlemci frekansını düşürüyor bu da ciddi miktarda FPS kaybına yol açıyor. Muhtemelen kontrolsüz bir şekilde bilgisiz biri tarafından OC yapılmış. Eren arkadaşımıza işlemcinizi söylerseniz o sorunu halledecektir.
Aşırı sıcaklıktan dolayı işlemci frekansını düşürüyor bu da ciddi miktarda FPS kaybına yol açıyor. Muhtemelen kontrolsüz bir şekilde bilgisiz biri tarafından OC yapılmış. Eren arkadaşımıza işlemcinizi söylerseniz o sorunu halledecektir.