Hocam hangi driverları indirmeliyim? Birden fazla çeşit var.4005u gibi güncel bir işlemcin varsa; ACER sitesinde laptobun için gerekli driverlar da vardır.
www.acer.com.tr: Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi
HD Tune > Health > Ekran görüntüsü. Bir de işletim sistemi sürümü.
Hocam atheros mu intel mi bilmiyorum kiOrada 571g'nin tüm alt modellerinin sürücüleri tek bir listede toplu, mesela senin işlemci Broadwell serisinden olduğundan Broadwell chipseti sadece yükleyeceksin, bluetooth Ateros ise Ateros'u, Intel ise Intel'i, Broadcom ise Broadcom'u yükleyeceksin, gibi gibi.
Dostum, babamın laptopu i3 2.4Ghz işlemcisi var ikide bir takılıyor, babam bilgisayarın başından söverek kalkıyor artık. Kaldı ki senin işlemcin 1.7Ghz. Kaldı ki windows ilk başta yavaşlığı ve mavi ekranı ile bilinir. Kasma bu kadar, bu işlemcinin frekansının düşüklüğünden kaynaklanıyor yapabileceğin bir şey yok. Tabii laptop'un işlemcisini i5'e yükseltmenin yolu varsa onu bilemem. İllede kasmasın istiyorsan Linux kullanabilirsin. Tek çekirdek 1.6Ghz toshiba laptopta ubuntu günlük kullanımda oldukça hızlıydı. Keşke ekran kartı olan bir model yerine işlemcisi daha güçlü olan bir model alsaymışsınız :/Sorun hala devam ediyor....
Şimdi driver güncelleme işine girişiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.