Acer JM50-MV'li Notebook'a Mac kurulur mu?

mustafaysu

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, birkaç gündür elimdeki aile yadigarı laptobuma MAC kurmayı düşünüyorum ama bu işi araştırınca hiçte kolay olmadığını gördüm, hatta benim PC ye kurulabileceğini bile sanmıyorum ama bir umut :). Bu konuyla ilgili hazırladığınız birkaç video ya dek geldim, eğer PC hiç uyumlu değilse uğraşmayayım dedim, videonuzda PC bilgilerini detaylı bir şekilde verin ki daha iyi yardımcı olalım demiştiniz bende bir sorayım dedim "acaba mümkün mü?" diye, açıkçası hiç MAC kullanma fırsatım olmadı, yani mağazalara gidiyorum MAC'lere bakıyorum ama hep ya şifreli oluyor ya da şarjı bitik oluyor vs. nereye gitsem adam gibi kullanma fırsatı bulamadım, herhangi bir tanıdığımda da yok, biraz değişiklik olsun istedim forumlarda hep görüyorum, bende merak etmedim değil.

PC bilgilerim şunlar (Dediğim gibi aile yadigarı :) );

LPXplb.png


Laptoptaki HDD orijinal HDD'si değil, sonradan takıldı, elimde hala laptobun 320gb lık HDD si duruyor, bunu ellemeyip direk ona kurulum yapmayı düşünüyorum. Orijinal HDD HITACHI HTS545032B9A300 - 320GB

PC'nin driver CD si kayıp olduğu için DriverPackSolution kullanarak yüklüyorum sürücüleri, laptop üzerinde nVidia GT 130M yazıyor ama PC 240M olarak görüyor, nVidia nın kendi sitesinden GT 130M e göre sürücü indirdim, temiz kurulum yaptım ama yinede GT240M olarak görüyor PC. Umarım bu bilgiler yeterli olur. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
b8a5Jd.png
marka model bu, qualcomm atheros ar8131 (NDIS 6.30)

Hocam ekran kartının uyumlu olmaması durumunda, hala MAC kullanabilme ihtimalim var mı?
 
Tabii var. İntel'in işlemcisinin içinde HD 3000 flan var. İsterseniz bir görüntü bağdaştırıcılarının resmini de atın. Ayrıca Wi-fi kartınız uymuyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı