Acer laptopta yavaşlama başladı

682784

Hectopat
Makaleler
6
SSD veya HDD modeli
512 SSD
Laptop'u alalı daha 3 ay oldu ve günlük Üniversitesi işleri için kullanıldı (Word vs.). Son zamanlarda inanılmaz derecede yavaşlama vardı fanlar inanılmaz dönüyor, arayüzde takılmalar falan oluyordu bende temiz kurulum yaptım ve sürücüleri yükledim ve hala iyi durumda değil ilk alındığında 8 saniyede açılan laptop şu an 30 saniyede açılıyor ve fanlar hiç durmuyor. Oyun vs. oynanmadı sorun neden kaynaklı olabilir?

Bilinmeyen kaynaklardan word dosyası indirirseniz Office'de ki 0Day açıktan yararlanıp reverse TCP ile bilgisayarınıza bağlanılabiliyor. İşte Microsoft işte kalite. @420645 sorun nedir?

Tozlanma durumu varsa kendin açma sakın kapağı. Garanti gider yoktan yere. Teknik desteğe gönderebilirsin. Acer'in acilen şu politikasını değiştirmesi lazım.

@omrx @fxtih @Kunget
Daha alalı 3 ay oldu ve kullanılmayan zamanlarda hep çantanın içindeydi tozdan dolayı olduğunu sanmıyorum.

Bilinmeyen kaynaklardan word dosyası indirirseniz Office'de ki 0Day açıktan yararlanıp reverse TCP ile bilgisayarınıza bağlanılabiliyor. İşte Microsoft işte kalite. @420645 sorun nedir?
Hocam format attıktan sonrada durum aynı virüs'den kaynaklı değil.

@omrx @fxtih @Kunget
Daha alalı 3 ay oldu ve kullanılmayan zamanlarda hep çantanın içindeydi tozdan dolayı olduğunu sanmıyorum.
Virüs bulaşması tek ihtimal kalıyor o zaman Bitdefender Antivirus Free - Download Free Antivirus Software bunu indirip tarama yapın.

Hocam format attıktan sonrada durum aynı virüs'den kaynaklı değil.
O zaman teknik servisi arayıp sorunu bildirin yardımcı olacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı