İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam bu pilin vidasız olması bize sorun çıkarır mı içini açtığımızda.

Evet Youtube'da da 4060'lı modelin yerli tek incelemesi(?) Teknorya'nınki (yada ben başkasına denk gelmedim). Onun dışında Endonezyalı ve Vietnamlı kanalların videoları var ancak yeterli incelemeyi sağlamıyorlar bence.
Tahminimce cihaz piyasadakilerden daha yeni olduğundan dolayı yeterli incelemesi yok.

İfadeler: N3o
Sabitlemek için neler yapabiliriz hocam?

Herhangi bir vida yuvası göremedim ben 4 köşede tırnak ve yuvaları var oraya oturuyor pil. Kapak kapalıyken hiçbir sorun olmaz pek kafaya takılacak durum değil yani.

@revivality cihaz geldi fakat 1 adet ölü pixeli var. Yeşil ve mavi yanıyor ama kırmızı yanmıyor. Beyaz ekranda camgöbeği renginde görünüyormuş. Bu bir problem mi, değişim verirler mi kararsız kaldım. Benim görme engelim var az görüyorum bunu farketmem imkansız zaten fakat ileride laptopu satacak olursam kusurlu olarak mı değerlendirilir? Tavsiyeniz var mı

Tabii ileride satmak istediğinizde sorun olur. Değişim isteyin.

Merhaba benim cihaz da gelmiş, akşam kurulumunu yapacağım, siz Win 11 home mu pro mu tavsiye edersiniz?

@revivality benim de ürünüm geldi, kutusunu falan açtım bir sıkıntı gözükmüyor. Bahsettiğin Check Content bantları da sağlam gözüküyordu, dediğin gibi video ile açtım kutuyu. Önceden aldığım Victus modeli gibi arka vidalarında vb herhangi bir yerde açılma yada kurcalanma emarelerine rastlamadım neyseki

İnternette izlediğim videolardan farklı bir adaptörle geldi, resmini ekledim. Belki de ülkelere
göre vb sebeplerden dolayı farklı adaptörler koyulmuş olabilir bilemiyorum. Sadece ucu L şeklinde olsaymış çok daha kullanışlı olabilirmiş benim için. Benim için fark etmeyecek ama seninkiyle aynı mı merak ettim

Bir de kargodan geldiğinde patpatını çıkardığımda karton kutunun üzerinde birkaç yerde ufak göçükler de vardı. En kötüsünü de ekledim aşağıya. Büyük bir ihtimalle boşluk olan kısma denk geldiği için bir sıkıntı olabileceğini zannetmiyorum.

Kurulumunu yapmadım henüz, umarım kurulum esnasında yada sonradan herhangi bir problemle karşılaşmadan ben de kullanmaya başlayabilirim.

İfadeler: N3o
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…