İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HWiNFO da sensörler kısmında göstermek istediğin değere sağ tıklıyorsun "OSD (RTSS) Ayarı" diyorsun.

Açılan bu ekranda OSD'de göster tikini işaretlediğinde RivaTuner'in ve HWiNFO açık olduğu sürece tüm değerleri gösterir sana. Sağ üst tarafta sıra numarası vererek değerleri alt alta dizebilirsin.

Tamamdır hocam çok çok teşekkür ederim.

Disk testinde bir problem olmuş sanırım. Şuan aldığım değerler bunlar.

Hocam öncelikle hayırlı olsun, ben de geçen cuma aldım aynu cihazı, yanlız bende multimedya backward tuşu takılı kalıyordu bastığımda, zamanla kendisi düzeldi anlam veremedim,
Ayrıca bendeki cihazda ses problemi var, driverları kurmama rağmen ses alamadım, bazı driverları silince ses alabildim fakat bu kez de çok az ses ve boğuk Bi ses geliyor, rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Hocam öncelikle hayırlı olsun, ben de geçen cuma aldım aynu cihazı, yanlız bende multimedya backward tuşu takılı kalıyordu bastığımda, zamanla kendisi düzeldi anlam veremedim,
Ayrıca bendeki cihazda ses problemi var, driverları kurmama rağmen ses alamadım, bazı driverları silince ses alabildim fakat bu kez de çok az ses ve boğuk Bi ses geliyor, rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Hayırlı olsun size de hocam. Güzel günlerde kullanın. Bende herhangi bir takılma olmadı tuşta.

Sesi yüklerden bende problem yaşadım başta. Cihazın içinde gelen driver diskinden yükledim olmadı sonra Acer'in sitesinden indirip yükleyince problem kalmadı.

Sesle ilgili tüm driverları silip aşağıdaki driveri kurup daha sonra cihazla gelen driverlar arasında ki "XPERI DTS Utility_XPERI_2022.4.2.0_W11x64_A" klasöründe ki "Setup_APP" uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp kurulumunu sağlar mısın? Ben böyle yaparak çözdüm sorunu.

Monster'a göre parça kalitesi nasıl? Ayrıca neden Monster tercih etmediniz hocam?

Monster'a göre parça kalitesi nasıl? Ayrıca neden Monster tercih etmediniz hocam?

Monstera göre kasa kalitesi çok daha iyi. Monster'i ellediğinde gerçekten plastik hissiyatı alıyorsun ama Nitro 16 plastik kasa olmasına rağmen plasktik olduğunu ilk başta anlamıyorsun bile daha premium bir hissiyatı var. Ekran paneli Monster'dan kat kat güzel. Kullanılan RAM ve SSD Monster'da genelde Samsung veya Crucial kullanıyor. Nitro 16 RAM ve SSD de SK Hynix kullanmış.

Monster'ın Nitro 16 ya eş edeğer cihazı T7 20.6. Monster da T7 20.3 20.4 ve 20.5 kullandım ve hepsinden çok memnundum. 20.6 çıktığında almayı planlıyordum ancak DDR4 RAM ile geldiğini görünce almaktan vazgeçtim gerekli araştırmalar yaptıktan sonra da Nitro 16 da karar kıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…