İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkürler hocam yardımlarınız için fakat cihazın içindeki driverlar arasında sizin bahsettiğiniz uzantılı dosyayı ve driveri bulamadım.
XPERI DTS DTS DAP
XPERI DTS Utility DTS Console UWP
XPERI DTS Utility DTS sound UWP driverları mevcut, yardımcı olabilir misiniz?

Üçünüde kurun yönetici olarak çalıştırarak

Hocam çok teşekkür ederim, aynı şarkıda önceden ses düzeyi 100 iken aldığım sesi şimdi 25-30 düzeylerinde alıyorum. %100 yapmaya cesaret edemedim o derece. Çok teşekkür ederim tekrar.

Rica ederim hocam. DTS: X Ultra diye bir program yüklenmiş olması lazım. Onu açıp modlar arası değiş yapabilirsiniz. Ben otomatikte kullanıyorum genelde.

İfadeler: N3o
Ne kadara aldınız? Fiyatlar çok farklılık gösterebiliyor.

Hocam ne kadara aldınız fiyatlar çok değişken 39 ile 44 arası oynuyor
Bende almayı düşünüyorum fiyat şuan 41900 civarında ama alacam gibi fiyatlar her geçen gün yükseliyor

Bende almayı düşünüyorum fiyat şu an 41900 civarında ama alacağım gibi fiyatlar her geçen gün yükseliyor

İmkan varsa elinizi çabuk tutun hocam 44 le 42 arası gidip geliyor fiyatı. 39'dan almamıştım ben mecbur 42'den aldım.

İmkan varsa elinizi çabuk tutun hocam 44 le 42 arası gidip geliyor fiyatı. 39'dan almamıştım ben mecbur 42'den aldım.

Hocam ben indirime girdiği ilk 24 saat içinde almıştım 37.026 TL'ye aldım ileri görüşlülük mü derler ne derler 7.000 TL kar ettim. Hocam bir de aldığınız 2. RAM'in Link'ini atar mısınız şu canavarın gerçek gücünü görme vakti geldi ) İnceleme için teşekkürler )(Ben bu arada 5 yıl sonra 2. kez Gaming PC aldım 1050 Ti'dan sonra resmen çağ atladım (Ve Yaptığınız incelemeye Teşekkürü borç bilirim ellerinize sağlık. 1.5 ay önce hiçbir forumda bilgi yokken bende araştırarak iç sesimi dinleyerek her şeyi doğru yaptığımın farkına vardım içimdeki huzursuzluk geçti
Son olarak IPS Ekran da herhangi bir IPS Glow oldu mu ya da var mı? Benim kamera kısmında vardı IPS Glow daha sonra sağ ve sol kısımlardan da oluşmaya başladı Şimdi garantiye göndereceğim kaderle zar atmak gibi daha beter ekranı takıp getirecekler ölü pixel çıkacak vs. uğraşmak da istemiyorum.

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın. Bayağı bir devrim yaşamışsınız siz tabii ki 1050'den sonra. Ben 3060'dan geçtiğim için pek bir heyecan yapmadım açıkçası
Glow yok benim cihazda. Sol üst köşede çok hafif bir ışık süzmesi var ama zaten sürekli harici monitörde kullandığım için cihazı problem etmedim açıkçası.
Aldığım RAM bu ancak her cihazda aynı RAM olmayabilir cihazı açıp teyit edip öyle alın derim.

Arka kapağı açmak garanti dışına çıkarmıyor cihazı bizzat Acer Destekten onay alarak açtım ben.

Counter Strike 2 FPS
Senaryo : Oyun
Mod : Performans

Max 400 FPS
Min 250 FPS

Son düzenleme:
hocam bu cihazda fazladan SSD yeri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…