İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16gb versiyonunu almıştım iade edilmiş ürün gönderdiler, değişim için gönderdim akşama yenisi gelecek. Laptopu tavsiye ederim ama güzel. Satıcı sıkıntı çıkarabilir.
Hocam bende bu konuyu okuyup konudaki laptopu aldım, 2 gün önce kurdum oyun oynadım, performans ve sıcaklık değerlerüne bakmadım henüz ama oyunlarda oynanış iyiydi. Kafama takılan aldığımda kutudaki bant açılmış şekildeydi böyle.
İps glow veya ölü pixel olmadıgı için geri iade etmedim. Siz de açık oldugunu bu banttan mı anlamıştınız yoksa kutunun içindeki bigisayar yerleşimi mi farklıydı

Aynen hocam, @Rexandor iade edilmiş ürün olduğunu nasıl anladınız?

@Ubormetenga21 fotoğrafta açıklık çok belli olmuyor. Oynanmış gibi sadece. Başka fotoğraf var mı?

Hem bandı, hem klavye/ekran arasında ki örtü yoktu arkadaşta BIOS güncel ve D diski de yoktu. Pek açılmış gibi durmuyor kalkmış etiket sadece.

Hem bandı, hem klavye/ekran arasında ki örtü yoktu arkadaşta BIOS güncel ve D diski de yoktu. Pek açılmış gibi durmuyor kalkmış etiket sadece.
Hocam ben değişim yapacağım ya, karar çıkmadan önce arayıp bu iade ürün yollama durumunu söyleyeceğim. Ben özellikle belirtirsem sorun olmaz herhalde.

Bir de hocam başka iade ürün alana denk geldiniz mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…