İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nitro 16 yeni kasasıyla arada bir fark kalmadı. Helios tarafında AMD yok Intel var sadece diye biliyorum tek fark bu.

Hocam CPU GPU'dan çok daha fazla ısınıyor yaklaşık 1 saat Bannerlord oynadım CPU 85 gördü GPU da 71'lerde geziyordu nedeni nedir acaba?

Hocam CPU GPU'dan çok daha fazla ısınıyor yaklaşık 1 saat Bannerlord oynadım CPU 85 gördü GPU da 71'lerde geziyordu nedeni nedir acaba?

4000 serisi GPU güç optimizasyonu çok güzel çünkü. Bu nedenle fazla ısınmıyor.

CPU'nun çalışma prensibi bu. Ne kadar soğuk bulursa kendini o kadar gaza basar frekansını yükseltir bu da haliyle sıcaklığı arttırı. 80-85 de gayet güzel bir değer CPU için.

Hocam Dell ile karşılaştırınca hangisini almak daha mantıklı sizce? Bir de kesin olarak 13700H ile 7840HS kıyaslaması hangisinin daha iyi olduğunu söyleyen bir kaynak bulamadım. Intel daha fazla ısındığı ve daha çok güç tükettiğini yazıyorlar sadece. Oyunlara baktım hemen hemen aynı FPS veriyorlar.
@revivality

Ben 36 bine Nitro almıştım.

Limitsiz 13700H daha performanslıdır tabii 7840HS'den ama şu an piyasada ki Monster hariç tüm Intel kullanan cihazlarda ya limit var ya thorttle. Bu nedenle 7840HS, 13700H ve 13650HX le aynı performansı veriyor diyebiliriz.

Dell de güzel cihaz ama yazılım konusunda sıkıntılı. Onun için 40 bandında Nitro 16 tercih edilmeli.

Arkadaşlar şu tuş ne için, bir de n tuşu NitroSense mi açıyor sadece? Bir de BIOS Update exe ile mi net öneriyor musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_1836.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 54
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…