İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helios neo

Predator Helios neo 16 ile Nitro 16 arasında kararsız kaldım. Fiyat farkı da var araların da. Nitro 16'nın İntel modelleri satışta yok.

Helios Neo

Predator Helios Neo 16 ile Nitro 16 arasında kararsız kaldım. Fiyat farkı da var araların da. Nitro 16'nın Intel modelleri satışta yok.

Helios alın. 13700H limitsizken çok daha iyi performans verir 7840HS e göre. Piyasada ki tek limitsiz 13700H da heliosdur.

Helios alın. 13700H limitsizken çok daha iyi performans verir 7840HS e göre. Piyasada ki tek limitsiz 13700H da heliosdur.

Helios Neo 16'nın RAM MHz değerleri 4800 diye gördüm, Nitro 16'nın 5600 MHZ herhalde. Ekran panel özellikleri aynı mı, bilginiz var mı?

@revivality hocam sonradan aldığınız 16 GB RAM'in linkini atabilir misiniz rica etsem?

Stok yok şu anda.

Helios Neo 16'nın RAM MHz değerleri 4800 diye gördüm, Nitro 16'nın 5600 MHz herhalde. Ekran panel özellikleri aynı mı, bilginiz var mı?

Intel de 4800 AMD de 5600 DDR5 RAM'ler. Paneller aynı

Arkadaşlar şu tuş ne için, bir de n tuşu NitroSense mi açıyor sadece? Bir de BIOS Update exe ile mi net öneriyor musunuz?

N tuşu sense yi açar sadece.
Sol üstteki tuş mod değiştirir (sessiz/günlük kullanım/performans/turbo)
1.15 güncellemesini yapın BIOS'a CPU limitini kaldırır. 1.17 gerek yok şu an

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Windows 10 19H2 kurdum. Sorun olmaz değil mi?

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Windows 10 19H2 kurdum. Sorun olmaz değil mi?

İşlemci W11 de daha performanslı çalışır. AI Windows 10'da çalışmıyor diye biliyorum.

AI nedir?

“ CES 2023'te AMD, Ryzen AI olarak bilinen Ryzen CPU'lara özel AI motorunu duyurdu. XDNA AI Motorunun bir parçası olan Ryzen AI, çoklu görevler sırasında 4 adede kadar eşzamanlı AI akışı ve yüzde 35'e kadar daha yüksek yanıt hızı gibi geliştirmeler ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…