İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Only NVIDIA GPU alman yeter. Uzun süre pilde kullanacağın zaman Optimus'a çekersin. Onun dışında bir ayar yok.

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Hem satın alma sürecinde hem de sonrasında. Genelde hep fişte takılı oluyor. O zaman dokunmuyorum Optimus'a.

Arena bilgisayardan haber beklemekten ciğerim soldu. Keşke bir an önce hallolsa da sizler gibi cihazı deneyim etmeye başlayabilsem arkadaşlar.

Arkadaşlar şu tuş ne için, bir de n tuşu NitroSense mi açıyor sadece? Bir de BIOS Update exe ile mi net öneriyor musunuz?

NitroSense'deki mod değişimini oyundayken o tuş ile yapabilirsin. BIOS exe ile.

Değer dostum. Benim aldığım zaman bu model çıkmış olsaydı net bunu alırdım. Limitsiz 13700HX muazzam bir güç, Helios kasa muazzam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam az önceki attigimla ayni PC sanirim nasıl videodaki degerler laptoplardan cok anlamıyorum.

Bence muazzam değerler. 13700HX i 80 derecede tutabilen başka bir kasa görmedim.

Bu RAM işini nasıl çözeceğiz? Stoklara girer mi tekrar acaba. @revivality

CL42 5600 şu an piyasada yok. Gelmezse ki gelir muhtemel, servisle iletişime geçin ellerinde illa vardır.

Son düzenleme:
Bence muazzam değerler. 13700HX i 80 derecede tutabilen başka bir kasa görmedim.

CL42 5600 şu an piyasada yok. Gelmezse ki gelir muhtemel, servisle iletişime geçin ellerinde illa vardır.

Aynı marka olmasa da farklı marka kullanılabilir sanırım özellikleri aynı olursa. Bulabilir miyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…