İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acer Nitro 5 kullanıyorum, geçen sene aldım cihazı ve bende de dediğiniz vida problemi vardı. Büyük bir sıkıntı yaratmadı ama ilginç

Aynı üründen bugün sipariş verdim. Güzel yorumlar görmek sevindirdi beni umarım sorunsuz kullanırım .

Ben de aynı ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum. HP Victus'ları incelerken bir anda bu modele denk geldim ve özellikleri Victus'lara göre daha çok hoşuma gitti. Windows kurulumundan sonra yapılması gerekenler hakkında ufak bilgiler verebilir misiniz? Her laptopun kendine ait yazılımı varmış ve daha önce hiç laptop kullanmadığımdan pek bir bilgim yok maalesef.

Son düzenleme:

Cihazın bütün driverları içerisinden çıkıyor zaten oradan da driver kurulumu yapabilirsiniz veya Acer'i̇n kendi sitesinden cihazın seri numarasını yazarak güncel tüm driverları indirebilirsiniz.

Evet her Gaming cihazın kendi kontrol paneli var ve Acer da bu NitroSense diye geçiyor. İncelemedi detaylı şekilde kullanımını da anlatmıştım.

Aynı cihazı bugün sipariş vermiş bulunmaktayım. 16 GB RAM takviyesi yapmak anladığım kadarıyla şart gözüküyor. Siz yaptınız mı? Yaptıysanız hangi marka yaptınız link atabilir misiniz?

Aynı cihazı bugün sipariş vermiş bulunmaktayım. 16 GB RAM takviyesi yapmak anladığım kadarıyla şart gözüküyor. Siz yaptınız mı? Yaptıysanız hangi marka yaptınız link atabilir misiniz?

Hayrlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Evet yaptım ben 16 GB ilave.

Cihazın içinde SK Hynix 16 GB 5600 MHz CL 46 vardı aynısını aldım. Sizde cihaz gelince kontrol edin hangi marka model CL var ona göre alın. Her cihazda aynı RAM olmayabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…