İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama bu cihazla DELL G16 arasında kaldım. birbirlerine çok yakın cihazlar. dell iyi bir marka diye biliyorum. iş laptobumu dell vermişlerdi ondan memnundum. ikisi arasında kaldım. dell i7 13750hx işlemcili. bu ryzen. ikiside işlemci olarak çok iyiler. fakat ağırlık olarak ikiside ağır gibi duruyor. yanımda taşıyacağım bir şey arıyorum. boyut olarak da birbirlerine benziyor. birde ekran olarak ikisi nasıl. dell de qhd+ diye bir şey var. ben çok anlamıyorum ama film falan izlerken çok kaliteli olsun istiyorum. dell sadece 512GB o problem yaratabilir belki
bu arada ikiside hepsiburadada indirimde
dell linki:

Dell genel olarak güzel bir marka ama attığınız ürünün piyasada hiçbir incelemesi yok birkaç arkadaş da ısınıyor cihaz diye belirtmişlerdi. QHD 2K panele sahip olduğunu belirtir. Risk almak istiyorsanız Dell tercih edilebilir. Nitro 16 ben alırkende hiçbir yorumu yoktu cihazın ilk incelemesini yapan benim sanırım Türkiye'de Risk aldım güzel ve sorunsuz bir cihaz çıktı.

2K iyi gibi duruyor. nitronun taşıması nasıl? günde 2 3 saat yolda sırtımda taşıyacağım gibi duruyor da. ondan soruyorum. dell 2.87kg diye geçiyor, nitro 2.7kg demişlerdi. birde film izlerken falan görüntüler çok iyi mi? dellin ekranı daha mı iyi oluyor?

Sırt çantası ile taşımak oldukça rahat sıkıntı yaratmıyor hiçbir şekilde. Nitro'nun ekran WUXGA ve 400 nit değere sahip gayet başarılı bir panel ama 2K tabii ki daha da iyidir.

Ek olarak izleyeceğin dizi/filimler 2K olmaz ise 2K monitörün de hiçbir anlamı olmaz.

Cyberpunk 2077 Değerleri

Senaryo "oyun" Mod Turbo

Oyun ayarları tüm özellikler Ultra, DLSS otomatik, RTX Ultra

Son düzenleme:

Tam 39 bine aldım. Bunda ekranı 1080p gösteriyor ama arkadaş Nitro 16 lar 16:10 dedi bilginiz var mı?

Şansa bak ya. Arkadaşlar fiyatı 36 bine düştü .

Şansa bak ya. Arkadaşlar fiyatı 36 bine düştü .
Evet dün kaptım o fiyata, halbuki 38k fiyata bile almaya razıydım.
Aynen RAM farkı. 16 GB DDR5 RAM 3000 TL zaten piyasada onun farkını koymuşlar.
Hocam ben de bu iki ram seçeneği arasında kaldım, ama 16gb ramı seçtim. Daha sonradan ihtiyaç duyarsam 16 daha alırım dedim, şimdilik beni idare edebileceğini düşünüyorum.

Size sormak istediğim bir konu olacaktı bu arada. Bilgisayarı dün 11 Kasım'da sipariş ettim ve bugün birkaç saat önce faturam e-posta aracılığıyla elime ulaştı. Yine başka bir konudan bulduğum Customer Self Service bu linkten faturamdaki seri numarasını repair request kısmına girip baktığımda ürünün satım alım tarihinin 30.10.2023 olduğunu fark ettim.

Acaba bana yine 2. el bir bilgisayar mı yolladılar diye düşünmeden duramıyorum. Niye 12 günlük bir fark olmuş bir türlü anlamadım. Kendim açtığım bir konuda da daha önce aldığım ve iade ettiğim bir Victus'ta benzer bir durum başıma geldi. Orada da HP'nin sitesine baktığımda garantinin yaklaşık 25 gün civarı eksik olduğunu görüştüm ve ürünün kurcalanmış olduğu çok belliydi neyseki geri yolladığımda bir sıkıntı çıkmadı.

Uzun lafın kısası sizin kendi bilgisayarınızda da buna benzer bir durum yaşadınız mı, yada bunu kontrol ettiniz mi acaba? Benim de aldığım Hepsiburada'dan Teknorya satıcısından bir arkadaşım birkaç gün önce laptop aldı bu konuda herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Ben sizde de böyle bir durum var mı merak ettim açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…