Acer Nitro 16 AN16-42 vs HP Omen 17-DB0015NT A44qlea

Bütçe
60000

alihanakman6

Megapat
İki laptop arasında kaldım. Omen'in fiyatı güzel indirime girmiş ekranın büyük olması beni cezbediyor ama Acer daha güzel gözüküyor. Detaylı büyük farklar var mı? Hangisi daha güncel model veya kronik sorunları olan vs var mı? Taşınabilirlik falan önemli değil genelde şarjda evde kullanırım. Benzer fiyatta daha güçlü alternatif varsa ona da bakabilirim, QHD veya FHD fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığa koyduğun iki üründen biri al bu bütçenin en iyi iki cihazı daha iyisini bulamazsın

Hocam attığınız modellerin hepsi çok güzel modeller ve fiyatını kesinlikle hakediyor. Ben 17 inç ekran ve 240hz IPS panel olan Omen'ı tercih ederdim. Omen'ın tasarımını beğenmediyseniz attığınız Predator Helios Neo'ya yönelebilirsiniz. Üçüde cidden güzel cihazlar, karar vermek zor. Bu fiyatlarda daha mantıklı bir ürün göremiyorum.

Bütçem artabilir tabii ama işte kararsız kaldım sadece biraz arttırınca daha iyisi var mı acaba diye düşünmeden duramıyorsun.
Bütçeniz ne kadar artabilir hocam?

Son düzenleme:
Hocam attığınız modellerin hepsi çok güzel modeller ve fiyatını kesinlikle hak ediyor. Ben 17 inç ekran ve 240Hz IPS panel olan Omen'ı tercih ederdim. Omen'ın tasarımını beğenmediyseniz attığınız Predator Helios Neo'ya yönelebilirsiniz. Üçüde cidden güzel cihazlar, karar vermek zor. Bu fiyatlarda daha mantıklı bir ürün göremiyorum.

Bütçeniz ne kadar artabilir hocam?

Aslında 5000 serisine de az kaldı bir yandan o da kafamı kurcalıyor yani 70e falan çıkabilirim.

Aslında 5000 serisine de az kaldı bir yandan o da kafamı kurcalıyor yani 70e falan çıkabilirim.
Hocam 5000 serisini aklınızdan çıkarın derim. 5060,5070'ler yapılacakta sonra Türkiye'ye gelecekte çok uzun sürer. Üstüne üstlük fiyatları uçuk olur. 2026 başında veya ortasında anca Türkiye'de olur. 70'e çıkabilirseniz; https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ssd-rtx4080-16-notebook-fiyati,561738411.html bunu öneririm de paneli kötü. Bence siz Omen alıp geçin sizi 5-6 sene rahat yüksek ayarlarda götürür.

Hocam 5000 serisini aklınızdan çıkarın derim. 5060,5070'ler yapılacakta sonra Türkiye'ye gelecekte çok uzun sürer. Üstüne üstlük fiyatları uçuk olur. 2026 başında veya ortasında anca Türkiye'de olur. 70'e çıkabilirseniz; https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ssd-rtx4080-16-notebook-fiyati,561738411.html bunu öneririm de paneli kötü. Bence siz Omen alıp geçin sizi 5-6 sene rahat yüksek ayarlarda götürür.
Omen almasın ben aldım iade ediyorum şu anda touchpadi sallanıyor ve çoğu ölü pikselli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı