Acer Nitro 16 ölü piksel varken iade edilmeli mi?

Merhaba ürünü geri gönderdim ve bugün iade edildi maalesef değişim yapmadılar ve üstüne de bilgisayarın fiyatını 1500 lira arttırmışlar, satıcıyla iletişime geçtim ve bana aynı fiyattan yardım etmelerini istedim şu anda onlardan geri dönüş bekliyorum.

Durum güncellemesi yapıyorum ürünün stoku bitmiş bilgisayarı da alamadım elim boş kaldım.

Başka laptop şeçersin Acer şu an alınmaz pahalı başka cihazlara bak.

Başka laptop şeçersin Acer şu an alınmaz pahalı başka cihazlara bak.
Şuan bunu buldum biraz bakıyorken ama beni Acer'e en çok çeken 2k 165 hz ekranı olmasıydı ürünü ilk alıp açtığımda cihazın ekranı gerçekten çok iyiydi , sizin önereceğiniz bir laptop var mıdır?

https://www.amazon.com.tr/Acer-PHN1...6&psc=1&mcid=c219b389b72c31e3bd973366a20f7350 ekran lazımsa bunu al renkleri daha iyi.
Şuan bunu buldum biraz bakıyorken ama beni Acer'e en çok çeken 2k 165 hz ekranı olmasıydı ürünü ilk alıp açtığımda cihazın ekranı gerçekten çok iyiydi , sizin önereceğiniz bir laptop var mıdır?

Merhaba hocam ne yaptınız aynı sorundan ben de muzdaribim. Acer Nitro 16 aldım 1 tane ölü piksel çıktı. Şu an iade mi etsem garantiye mi göndersem diye düşünüyorum. Sizce hangisini yapayım? stokta kalmadığı için değişim de yapamıyorlar. Başka laptop aldınız mı, iade ettiğinize memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı